skatedeluxe Blog

adidas 3ST.004 wear test | Het volgende tech wonder?

adidas 3ST.004 Wear Test Skate Reviewadidas 3ST.004 Wear Test Skate Review
Nieuwe designs, progressie & innovatie – dit is de adidas 3ST lijn. De adidas 3ST.004 heeft de aanpak van het open source workshop proces behouden. Maar kan het vierde model van de 3ST serie nog steeds verrassen? We hebben het voor je getest!
adidas 3ST.004 | Wear Test

adidas 3ST.004 | Technologie ontmoet design

 
De adidas 3ST.004 zit boordevol geavanceerde functies. De schoen is ontwikkeld in nauwe samenwerking met senior schoenen ontwerper Scott Johnston en teamrijder Tyshawn Jones.
 
Zo heeft de 3ST.004 alleen de beste technologieën die adidas momenteel te bieden heeft. Van de tussenzool met adidas Boost technologie tot een geofit-tong tot de bovenkant van het nubuckleer; De adidas 3ST.004 laat niets te wensen over.
 

Fit & boardgevoel

 
De ontelbare technische kenmerken van de schoen zijn vanaf het begin merkbaar. Dankzij de versterkte zool biedt de 3ST.004 ongelooflijk veel comfort.
 
De Geofit tong, die extra vulling op belangrijke drukpunten biedt, evenals de gegoten sock-liner, zorgen voor goede stabiliteit en ondersteuning. Dankzij de buitenzool van Geoflex is er ook geen gebrek aan voldoende boardgevoel.
 

Duurzaamheid

De adidas 3ST.004 is perfect rondom verwerkt. Ik heb de afgelopen jaren geen schoenen geskate die zelfs bijna zo duurzaam waren.
 
De bovenkant van de nubuck van de adidas 3ST.004 skate schoenen kan nauwelijks beschadigd worden door de grip tape. De schoenen bieden ondanks dat veel boardgevoel.
 
Zelfs na een goede 6 weken durende test, is de adidas 3ST.004 nog steeds verrassend intact.
 

adidas 3ST.004 Beoordeling | Conclusie

Als je op zoek bent naar een technisch wonder en graag de adidas 3ST.004 wilt kiezen, zul je niets verkeerd doen. Met de adidas 3St.004 krijg je een comfortabele en zeer duurzame skate schoen met een extra hoeveelheid stijl.
 
Natuurlijk heeft dit allemaal zijn prijs. Met een prijs van 119,90 EUR / 100,00 GBP is de 3ST.004 geen koopje. Maar zoals de adidas 3ST.004 heeft bewezen in de wear test, is het nieuwste model in de adidas 3ST lijn ongetwijfeld elke cent waard.

Beoordeling: 9/10

 

Pluspunten

  • Duurzaamheid
  • Comfort
  • Ontwerp
  • Demping

Minpunten

  • Hoge prijs
Text: Paul Tiefenbacher Photos: Theo Acworth
 
Exit mobile version
Skip to toolbar