21
October 2016
2017-01-16T15:46:57+01:00

Wat maakt de zon nou uit als de televisie aan staat? Lang voordat je ouders eraan gedacht hadden om op te staan of jij aan skateboarden dacht waren Tom & Jerry elkaar aan het achtervolgen op TV. De nieuwe Hanna-Barbera deck serie doet je aan deze tijd denken.

De nieuwe Almost X Hanna-Barbera deck series

Hanna Barbera, voor wie rijdt ze? Nog nooit van haar gehoord! Misschien omdat ze niet alleen is maar ze zijn met zijn tweeën. Joseph Barbera en William Hanna zitten achter deze naam en zij vonden de tijdloze cartoons als Tom & Jerry, Yogi Bear of Wacky Races opnieuw uit. Om de jeugd te vieren brengen ze hem op een 7-ply maple deck uit. Een goede combinatie van creativiteit. art en entertainment.

Hout en papier, vriendschap en competitie – een gedeelde passie!

Hanne en Barbera begonnen samen te werken bij de Metro-Goldyn-Meyer maar vonden hun eigen studio in 1957. De cartoons die door hun zijn geproduceerd zijn klassiekers en spelen een belangrijke rol voor kinderen over de hele wereld. Het had een grote invloed in hun scene bij de oprichters van Almost, Daewon Song en Rodney Mullen in 2003 – skateboarden! Deze guys zijn rollende legendes.

Hoe dank ook, er zijn meer parallellen tussen beiden bedrijven dan liefde voor film met tricks. Tom & Jerry waren begonnen in 1940. Bijna zes decennia later, in 1997, begonnen Song en Mullen hun eigen cat en muis spel met hun competitieve film Round One. Het feit dat Daewon, Tom als signature character heeft laat ruimte over voor speculaties!

Droopy, Muttley, Captain Cavemen, Top Cat, Tom & Jerry en Yogi Bear – Almost Skateboards heeft het allemaal. Hun core skate team en de getekende helden gaan samen als muis en kaas. Dus kies je held en breng ze naar de straat en doe rustig aan zoals je als kind zou doen. Het draait allemaal om de lol en met een ruime keuze aan breedte van 8” tot 8.375” is er keuze genoeg voor iedereen.

Niets voor tamme coureurs – de Wacky Races special series

Hoewel deze hyphy auto cartoon race pas twee jaar van de buis is, is de race nooit opgehouden. Almost gaat niet langzamer en geeft gas als er iets op hun pad komt. Dat het merk een kleine signature series voor Chris Haslam, Daewon Song en skatedeluxe team rijder Willow uitbrengt is dan ook geen vraag meer.

De nieuwe Almost Wacky Races deck series

Ok, het is duidelijk dat de Duitse Hammerking de Red Max, een Duits vliegtuig die door de lucht heen schiet op zijn stylische 8“ Crimson Haybailer, zijn tweede signature character is. Maar is Daewon Song echt zo gemeen als Dick Dastardly of is Haslam aan het opscheppen zoals Peter Perfect? Dat is iets wat we alleen kunnen raden! Maar een ding is zeker: deze gast heeft humor. En uiteindelijk past de 8.5“ Turbo Terrific evengoed bij Haslam als de 8.25“ Mean Machine bij Daewon Song. Als het om het design gaat dan winnen die decks hoe dan ook!

Wil je het complete plaatje? De cartoons geven je een Almost complete!

Krijg je geen genoeg van je geliefde cartoons? Geen probleem, de Almost X Hanna-Barbera completes komen met wielen en trucks in dezelfde artwork stijl van jou gewenste cartoon. Daarnaast krijg je ook een alternatiever en cleaner design. Perfect voor alle collectors en cartoon fans.

De nieuwe Almost X Hanna-Barbera complete series

Of je nou de 7.75“ Tom & Jerry complete, de solid 8“ Droopy complete of de 7“ mini Muttley complete pakt, je krijgt de goede oude stijl en de juiste kwaliteit in een. Natuurlijk kunnen deze boards de vitrine in gaan, maar op straat zijn ze in betere handen. Dat is waar de Almost Skateboards voor gemaakt zijn. Goed uitzien en hard rijden!

 
 

Über