11
oktober 2016
2017-10-16T10:29:13+02:00

Harde buitenkant, zachte binnenkant! Met de Nike SB Hyperfeel XT Collectie maakt de swoosh fabriek de gouden trio nog beter, de Bruin, Janoski Hyperfeel en de Koston 3. Kies jouw favoriete stijl bij skatedeluxe en maak je klaar voor een rauw winter seizoen!

Verander nooit een winnend team! De Heilige driehoeksverhouding van de Nike SB Hyperfeel lijn is terug met nog meer feeling. De Nike SB Hyperfeel XT collectie combineerd de voordelen van de Hyperfeel generatie met nieuwe, eXtra-harde eigenschappen voor het intense dagelijks gebruik.

Nike SB Stefan Janoski Hyperfeel XT

Vond je de eerste Janoski Hyperfeel chill? maar was hij niet zo duurzaam als je dacht? Dan zou ik zeker een kijkje nemen naar de nieuwe XT versie. Daar naast heeft deze schoen een schok absorberende Lunarlon sockliner en een grippy zool voor en geweldige boardfeel. De Nike SB Stefan Janoski Hyperfeel XT komt met een rubberen toe cap. Dit geeft je niet alleen meer grip als je je board flipt maar het is ook erg moeilijk om hier nog gaten in te krijgen!

Nike SB Koston 3 Hyperfeel XT

Hou ervan of haat het, het overall gevoel van de Koston 3 is iets om over te discussieren. Los daarvan heeft Eric Koston’s lichte schoen zich bewezen als een hoge kwaliteit skateschoen. Scroll maar eens door onze skatedeluxe Wear Test! Met dank aan de ademende Flyknit kraag en de midfoor Flywire kabels, past deze schoen perfect om je voet heen dankzij zijn hoge model. Het stabiliseert de enkels tijdens heftige skate sessies. Daar naast helpt de Nike Zoom Air om de hiel tegen hoge impact te beschermen. De geupdate versie met zwarte bovenkant – XT versie heeft ook een rubberen toe cap voor meer duurzaamheid.

Nike SB Bruin Hyperfeel XT

Net als de Koston 3 Hyperfeel, heeft de Nike SB Bruin Hyperfeel zonder middenzool, wat je schoen een betere boardfeel geeft en veel meer flexibiliteit biedt dan de meeste skateschoenen. Samen met het Hypercrush voetbed die een A+ demping geeft elke keer als je land en de nieuwe duurzame bovenkant op de XT versie, kun je ook nog eens overleven in slecht weer.

Om je een betere kijk op de nieuwe Hyperfeel XT serie te geven zijn OG’s Stefan Janoski, Eric Koston en Guy Mariano samen met hun Euro riders Fernando Brahmsmark en Youness Amrani voor een paar tests naar Barcelone gegaan. Hier is wat er gebeurde:


Über