09
oktober 2015
2017-01-13T17:50:59+01:00

Onze nummer één product reviewer Fabian is het eerste adres waar we aankloppen als we een goede recensie van een product willen. Deze keer testte hij het EMillion Fibertech decks. Hier is zijn beoordeling!

EMillion Fibertech Deck

De afgelopen tijd zijn ook de kleinere Europese merken begonnen met het produceren van technologisch versterkte skateboards. Een goed voorbeeld is de Fibertech reeks van EMillion Skateboards. Fibertech betekent dat er een glasvezel laag wordt toegevoegd aan de normale zeven lagen esdoorn. Dit moet zorgen voor een langere levensduur en langer durende pop, dus laten we dat maar eens op de proef stellen.

Shape & Concave

Het deck voelde vanaf het begin vrij goed. De vorm is solide en de medium concave voelt behoorlijk comfortabel, dus het duurde niet lang om vertrouwd te raken aan het deck. Door de toegenomen stijfheid van het deck, is de pop iets harder dan ik gewend ben, maar na een korte tijd voelde dit echt goed.

Pop & Duurzaamheid

Het is verbazingwekkend hoe lang het deck z’n pop behoudt. Na een maand van intensief gebruik voelt het nog steeds goed aan. De pop is beter en gaat langer mee dan op een gewoon skateboard deck. Enkel de slijtage van de tail – net als bij alle andere skateboards – vermindert de pop na een tijdje. Een ander positief punt is dat de nose en de tail na de testperiode niet gesplinterd waren.

EMillion Fibertech Deck

Conclusie:

De Fibertech serie van EMillion biedt alles wat je wilt van een deck – én een beetje meer. De glasvezel laag houdt zijn belofte en garandeert een langer durende pop. Je skateboard zal ook langer leven vooral bij het skaten op gladde oppervlakken. Vorm en concave zijn ook solide en maken de EMillion Fibertech serie perfect voor alle boys ‘n girls die meer uit hun skateboard willen halen.

 

Über

I'm not just writing about the products - I rather test them.