06
april 2015
2017-10-16T12:08:10+02:00

Een eigen persoonlijke Skateboard Setup kan jouw leven veranderen! Als je jouw eigen individuele setup in elkaar zet, geef je jouw skateboard een uniek karakter. Het hoeft niet moeilijk te zijn om jouw perfecte setup samen te stellen; met onze skatedeluxe Skateboard configurator stel je jouw eigen skateboard samen in 6 eenvoudige stappen.

De Skateboard Configurator

Hier is het wel belangrijk om te weten dat enkel overeenkomende producten in de configurator worden weergegeven. Bijvoorbeeld, wanneer je kiest voor een heel breed skateboard deck, wil je absoluut niet dat de trucks te smal zijn, daarom worden er in de configurator enkel goed uitgebalanceerde producten weergegeven die op jouw selectie passen.

Go to the Skateboard-Categoriein de shop en klik op de Skateboard Configurator banner. Daarna wordt je doorverwezen naar de configurator en kan je beginnen om jouw eigen setup samen te stellen.

In de volgende stappen kan je jouw eigen setup samenstellen:

 
1 Decks
Step 1

Klik op de Kies Product knop voor het deck. Dan wordt je meteen doorgestuurd naar onze Skateboard-Decks-Shop. Nu kan je een Deck kiezen volgens de door jouw gewenste breedte, vorm, of favoriete merk. Als je hierbij hulp nodig hebt, kijk dan op onze Skateboard Wiki-pagina op de blog. Als je er een hebt geselecteerd, kan je doorgaan met de tweede stap, het kiezen van de trucks.

 
2 Trucks
Step 2

Eenmaal je op de knop voor de trucks hebt geklikt, kom je in de Skateboard-Trucks-Shop terecht. Hier worden alleen de trucks weergegeven die op het door jou geselecteerde deck passen. Kies nu trucks op basis van jouw wensen en voeg deze toe aan jouw lijst. Ga dan door naar Stap drie – de wielen.

 
3 Wielen
Step 3

Hier kies je Skateboard-Wielen, afhankelijk van het ontwerp, de hardheid, vorm en grootte. Voeg ze gewoon toe aan jouw huidige selectie om verder te gaan.

 
4 Kogellagers
Step 4

Next up zijn de Bearings. Ook hier kan je kiezen uit een breed gamma van kogellagers.

 
5 Shockpads
Step 5

Shockpads zijn optioneel, maar als je wheelbites wil vermijden en iets nodig hebt om meer schokken te absorberen, dan kan je een paar shockpads selecteren. Het is niet echt nodig om jouw setup af te maken, want de Skateboard Configurator werkt prima zonder hen. Indien je echter grote wielen hebt gekozen, is deze stap wél verplicht, anders ga je te veel last hebben van wheelbites.

 
6 Hardware
Step 6

Nu zijn we bij de laatste stap aangekomen en moeten we enkel nog maar de Hardware kiezen om de trucks aan het deck vast te maken. Afhankelijk of je shockpads of trucks met een brede Hanger hebt gekozen, moet je langere of kortere schroeven kiezen. Of je nu liever platte kop schroeven hebt, Inbus of Phillips schroeven, in de hardware categorie vindt je een grote selectie.

 

Nadat je jouw skateboard setup hebt samengesteld, kan je nog ‘Meer producten toevoegen’ om nog een aantal andere accessoires toe te voegen.

Op dit punt kunnen we je best ook nog wat beschermende uitrusting aanraden. Hier vindt je een scala aan helmen en pads. Want je weet: “Zéker Safety first!”

Hierna kan je gewoon klikken op ‘Toevoegen aan winkelwagen’, jouw bestelling plaatsen en geduldig op jouw nieuwe setup wachten! Al de instellingen worden ook opgeslagen in jouw account, zodat je ze nadien nogmaals kan nakijken. Veel plezier met het bouwen van jouw eigen setup!

Ga naar de skatedeluxe skateboard configurator  

Über

Hi, I'm Kristian and I have a passion for snowboarding, skateboarding and some fresh new gear! Combining these passions in my work is a dream come true, so I'm happy to keep you boys 'n girls posted with all the latest news! #shredeverydamnday