skatedeluxe Team


Skate Team

Ambassadors

Thomas Graf
Alex Denkiewicz
Kevin Ozcan
Amiel Kornicki
Christoph Weiss
Willow Voges Fernandes
Franco Simeoni
Charlie Verboven
Florian Hachenberger
Tarik Ungewitter

Tours & Trips

Manny Lopez Boardslide Berlin

Welcome to Berlin

Berlijn – een stad met karakter en geschiedenis, broeiplaats voor culturen in Duitsland en daar voorbij, en wanneer het aankomt op skateboarden is het de “place to be”. Er zijn meer dan genoeg redenen voor Denny Pham, Matt Debauche, Douwe Macare en de nieuwe skatedeluxe teamrijders Manny Lopez, Tim Janke en Sascha Scharf om de Duitse hoofdstad een week lang.
Check de Welcome to Berlin Clip
Denny Pham pushing Lisbon

LISDLX | Lissabon

Het skatedeluxe Skate Team met Denny Pham, Willow, Douwe Macare, Ben Dillinger en Christoph Radtke waren begin de zomer 2017 naar Lissabon geweest waar het heuvelachtige woestijngebied perfecte plekken ontmoet in veel uiteenlopende wijken. Cinematographer Severin Strauss en fotograaf Florian ‘Burny’ Hopfensperger waren mee op trip om alles vast te leggen.
Check de LISDLX | Lissabon Clip
Douwe Macare Wien

Into The Valley Trip

In 2016 ging het skatedeluxe team op een 10-daagse trip naar Oostenrijk om de veelzijdige spots in Innsbruck en Wenen te checken. Check de clips met Willow, Denny Pham, Douwe Macare, Christoph Radtke en Ben Dillinger. PS, Oostenrijk is altijd een bezoekje waard!
Check de Into the Valley trip
skatedeluxe | SK8DLX - London Calling

London Calling

Londen was altijd een van de meccas voor Europees skateboarden naast Barcelona, Parijs, Berlijn en Kopenhagen. Reden genoeg voor Denny Pham en Douwe Macare om een weekendje naar de Britse hoofdstad te boeken.
Douwe & Denny in Londen
Matt Debauche und Kevin Ozcan

Bienvenue à Paris

Sinds 2016 was het vrij duidelijk: De nieuwe place to be in Europees skateboarden is Parijs. De Franse team collega’s Matt Debauche, Kevin Ozcan en Amiel Kornicki namen Douwe Macare mee naar Place de la République, Rue Bouchardon, Gare D’Austerlitz en Porte de Pantin.
Matt, Douwe, Amiel & Kevin in Parijs
skatedeluxe Fried Fried West Tour

Fried Fried West Tour

Willow, Denny Pham, Ben Dillinger, Christoph Radtke, Douwe Macare en Matt Debauce, twee busjes, drie landen en meer dan acht steden, friet, frikadel, baguettes en beer = Fried Fried West Tour in Nederland, Belgie en Frankrijk!
alle Webisodes van de Fried Fried West Tour
Denny Pham - China - skatedeluxe

SK8DLX China Tour

Waarom in Europa blijven? Oost-Aziê heeft genoeg spots te bieden die perfect zijn. In de winter van 2013 ging het skatedeluxe team al voor de China-Footage-Overkill naar China op trip!
alle webisodes van de #SK8DLXCHINA Tour
Skip to toolbar