Denny Pham
Denny Pham
BIO

It’s a Phamtastic World

Denny Pham is geboren en getogen in de Hanzestad Rostock. Eigenlijk zou zijn pad helemaal anders gelopen kunnen hebben, want als kind wilde hij altijd een BMX waarvoor hij gelukkig niet genoeg geld had, zodat hij voor het eerst op een skateboard stapte in 2001 … Thank God!

Een tijdje geleden verhuisde Denny naar Berlijn om zichzelf een betere levensstandaard te geven. Daarnaast heeft de hoofdstad natuurlijk ook massa’s spots om te skaten. Denny overtuigde hier met zijn stijl en Jart Skateboards ging met hem in zee. Anderen volgden snel. De volgende grote deal kwam met Red Bull en daarna zelfs Nike SB!

Ook Flip Skateboards merkte Denny’s skills op en zat er dus nog een serieuze deal aan te komen. Na talloze speculaties was het in april 2014 eindelijk zeker: Denny is AM bij Flip!

Denny Pham overtuigt in elke sessie. Elke keer als hij skate is hij echt gefocust en geconcentreerd op wat hij doet. Denny verkiest “flip in flip out” lijnen en switch tricks in allerlei situaties. Hij heeft steez!

In de afgelopen jaren is Denny geëvolueerd naar een echte professional, wat hij niet alleen bewijst met zijn indrukwekkende lijst van sponsors, maar vooral met zijn skateboarden.

In het voorjaar van 2015 verbaast Denny Pham de internationale scene met zijn eigen part voor Thrasher Magazine„It’s A Phamtastic Wold“. Een Thrasher Part is altijd al dé ultieme onderscheiding geweest voor elke skater. De cirkel van uitverkorenen is zeer klein, en zeker voor Europese skaters! Ongelooflijke board controle gecombineerd met een technische finesse; we zijn enorm trots dat Denny het gemaakt heeft in zo’n video part!

We zijn er trouwens ook van overtuigd dat de toekomst nog veel meer in petto zal hebben voor Denny!

Denny Pham
Info

Naam:

Denny Pham

Stad:

Berlijn – GER

Sponsers:

Logo Flip Skateboards Logo Nike SB Logo skatedeluxe Skateshop Logo Independent Trucks Logo Spitifre Logo Bones Bearings
Denny Pham
Videos
Denny Pham
Galerie