09
maart 2017
2017-03-24T17:34:58+00:00

Langzaam maar zeker klopt de lente aan de deur! Eindelijk tijd om je setup even te checken voor de eerste sessies in de zon met een nieuw deck. Natuurlijk hebben we hier aan gedacht en hebben we in een keer vijf deck series naar de houtwinkel gestuurd zodat je comfortabel de aan de lente kan beginnen met een vers stuk hout.

De SK8DLX Tape Series – Back to the roots

HD, 4K, Atmos Surround Sound? Wij zijn het elke dag maar voor kids uit de jaren 90’s zou dit super Sci-fi zijn. Ongeveer 20 jaar geleden toen het internet uitgevonden was en je VHS videos kon kijken via de telefoonlijn, waren ze erg geliefd.


De nieuwe SK8DLX Tape Decks met een breedte van 7.75″ tot 8.25″ geven je genoeg nostalgie doordat de VHS hier het middelpunt is. Een hulde aan de revolutionaire 411 video’s, de voorloper van de huidige online mags, maken dit een perfecte throwback. Daarvoor: skate, spoel terug en doe het opnieuw.

De SK8DLX Nostalgia series – ver van ouderwets!

Deze lente duiken we de geschiedenis in! Maak je geen zorgen, je kunt van de SK8DLX Nostalgia decks genieten zonder een hele geschiedenis les. Het board in bescheiden wit is een iconisch moment uit het verleden. Van Tommie Smith en John Carlos, die protesteerde tegen de zwarte bij de Olympische spelen in 1968, tot Bill Gates die enthousiast was als klein kind over het lanceren van het Windows operating systeem en Farrah Fawcett in 1976 in Charlie’s Angels op een skateboard – those beauties are lit! Je zult de decks vinden in de breedte van 8″ tot 8.25″, dus grijp je kans voordat ze op zijn!


SK8DLX Jungle Law series – Ontsnap aan de kou!

Eten of gegeten worden. De jungle wet is geen pretje. Gelukkig hoef je geen machete te halen om door de jungle te vechten om een nieuw SK8DLX Jungle Law deck te halen. Je kunt gewoon even in de shop komen kijken.


De serie is geschikt om al je winter gevoelens te doen smelten. De boards hebben een breedte van 7.75″ tot 8.125″ en zijn gedecoreerd met kleurrijke vogels die tjierpen op het geluid van de jungle tijdens je eerste sessies. De decks geven je geen tropische temperaturen maar zullen zeker zomer vibes verspreiden. Perfect voor de overgang naar het warme seizoen.

Laten we sportief doen- De SK8DLX Athletic Serie

Heeft de winter je echt een bankhanger gemaakt? Niet genoeg naar de gym geweest? Hier komt je motivatie boost! Met de SK8DLX Athletic decks wmaak je gebruik van het goede weer en jouw athletische prestaties. De boards komen in alle maten van 7.5″ tot 8.5″, Dat jouw maat er niet is is geen excuus! Pak je training leven weer op met deze boards. Uiteindelijk is sporten het beste medicijn zoals de oude griekste goden al zeiden.


Van het schetsboek naar de straat: de SK8DLX x Boggie Gramb serie

Attentie vrienden van urban art! Er komt weer een highlight aan deze lente met de SK8DLX x Boggie Gramb decks. Boggie Gramb? Zo noemt kunstenaar Johannes Brückner zichzelf als hij in creatieve modus gaat. Hij combineerd skateboarden en graffiti in zijn werk als geen ander. Verder zijn zijn ontwerpen en illustraties makkelijk te herkennen door zijn ongeevenaarde liefde voor details.


Je hoeft niet van kunst te houden om dit te realiseren, check gewoon de collab en haal jezelf over. De decks komen in breedtes van 7.75″, 8.0″, 8.25″ en 8.5″ en je kunt ze nu in onze shop halen. Geen paniek, we zullen niet laten zien wat er in pandora’s box zit, net zoals de gast in de graphics.

Über