08
februari 2016
2018-03-05T12:27:43+01:00

Nog niet zo heel lang geleden presenteerden we je onze ‘Top 15 Skateboard Deck merken van 2015’. Aangezien we van jullie ook de vraag kregen om een overzicht te geven van de beste skateboard trucks, hebben we met veel plezier onze Top 5 Skateboard Truck Brands opgesomd van vorig jaar!

Het principe blijft hetzelfde: we geven je een inzicht in de merken die jullie het afgelopen jaar het meest gesteund hebben. De ranking is het resultaat van een combinatie van verkochte trucks, bezoeken aan de shop van het merk, zoekopdrachten en jouw interesse op blogartikels.

De beste merken & clips van 2017

#05: Polster Trucks

#05: Polster
De trucks van Polster geven je de perfecte balans van stabiliteit en een licht gewicht. De aluminium truck zijn met liefde ontworpen en hebben een afgeronde axle nut. Dit is voor een welbepaalde reden want er is namelijk niets hatelijker dan een afgesleten moer en draaidraad die het vervangen van wielen vermoeiend maakt. Op skatedeluxe heb je al Polster trucks vanaf €19,99. Deze prijs in onverslaanbaar en daarom haalde Polster het tot in onze Top 5.

#04: Tensor Trucks

#04: Tensor
Opgericht in 2000 door legende Rodney Mullen staat Tensor sindsdien synoniem voor genadeloze progressie op het gebied van skateboard trucks. Deze magnesium trucks zijn gemiddeld 25% lichter dan anderen. Er is geen enkele weg rond Tensor Trucks als je een vederlichte high-tech setup wil. Prijskaartje: €49,99.

#03: Venture Trucks

#03: Venture Trucks
De Top 3 begint met Venture Trucks. Deze trucks van hoge kwaliteit worden gekenmerkt foor de ideale combinatie van duurzaamheid en gewicht. Een fantastisch skate-team met riders zoals Brandon Biebel, Torey Pudwill, Windsor James, Chris Joslin en Brandon Westgate zetten het imago van het merk verder! Voor €24,99 heb je al Venture Trucks om op je plank te monteren. Welcome on the grind!

#02: Thunder Trucks

#02: Thunder
Thunder noemt zichzelf de ‘Leader in Control’ en het lijkt erop dat de skate-scene er ook zo over denkt! Diegenen die Thunder onder hun skateboard monteren, weten wat ze kunnen verwachten. De innovatieve Hollow-modellen van het merk zijn bekend om de perfecte combinatie van gewicht, stabiliteit en wendbaarheid! Thunder wordt ook op handen gedragen door Malto, Cole, Thomas en Wair, en jij kan er al hebben vanaf €24,99!

#01: Independent Trucks

#01: Independent
Built to grind: Independent domineert de markt nu al 30 jaar en denken er niet aan om hun plaats af te staan. Het bedrijf wordt omringd door een soort van sekte en we zijn daarom niet verbaasd dat ze op nummer 1 staan. De onverwoestbare trucks komen met een levenslange (!) garantie en beginnen vanaf €34,99. Klinkt als de meest veilige investering zie je ooit zal maken, toch? Andrew Reynolds, Bob Burnquist, Steve Caballero, Geoff Rowley, Justin Figueroa, Mark Gonzales, Jeff Grosso, Loui Lopez en Leo Romero zijn nog maar een klein deel van het legendarische team van Independent Truck Co.! Gefeliciteerd Independent, jullie zijn skatedeluxe Skateboard Trucks Brand of the year 2015!

 

Naast onze top 5 is dit echter niet het enige metaal dat jullie shredden! Jullie kozen ook voor Destructo, Silver, Royal, en Krux! En natuurlijk weten we dat de keuze van trucks een soort van religieuze beslissing is want eens je trucks gekozen hebt, blijf je daar waarschijnlijk voor altijd bij! Welk is jouw favoriete merk van trucks? Deel het met ons hieronder in de comments!

 

Über

Hi, I'm Kristian and I have a passion for snowboarding, skateboarding and some fresh new gear! Combining these passions in my work is a dream come true, so I'm happy to keep you boys 'n girls posted with all the latest news! #shredeverydamnday