29
december 2016
2020-01-08T11:16:26+01:00

Grind Ahoy iedereen! Het jaar is bijna voorbij en wij benoemen nog eens welk metaal iedereen het liefst onder zijn deck heeft. Check de top 5 truck merken van 2016 en leer meer over de favoriete grinders van onze klanten!

Hebben we alle trucks zelf uitgeprobeerd? We hebben het geprobeerd maar laten we wel wezen, we hebben ze niet allemaal gegrind. Dat geeft niet want we hebben een goed inzicht van de trucks door wat er dit jaar allemaal verkocht is. Onze ranking van de ‘Truck merk van het jaar’ is gemaakt op basis van verkochte trucks, merk shop bezoekers, zoekresultaten en jouw interesse in blog posts. Maar zelfs al hadden jullie niet allemaal deze trucks gekocht hadden we ze sowieso op voorraad.

De beste skateboard trucks merken uit 2017

De beste skateboard trucks merken uit 2018

De beste skateboard trucks merken uit 2019

#05: Destructo
Vorig jaar haalde het Californische merk niet de top 5 maar dit jaar is Destructo back in the game! Voor een goede reden! Want deze trucks zijn gemaakt van een speciaal aluminium die erg licht zijn en stabiliteit bieden samen met technische hoogstandjes als de inboard kingpin. Met deze trucks hoef je niet bang te zijn voor curbs. Het is ook niet gek dat skaters als Kenny Reed, Mike Vallely en Drake Wiseman op Destructo trucks staan. Haal jouw paar bij skatedeluxe vanaf €26,99!

#04: Polster
Stabiliteit, lichtgewicht en kwaliteit! Polster trucks hebben het een plek omhoog geschopt naar nummer 4 in onze ranking. Gefeliciteerd aan het Mob team die deze trucks maken. Hier zie je dat de focus ligt op details en uitvindingen als de afgeronde axle pin en speciaal geplaatste kingpin. Jouw nieuwe Polster trucks skate je al vanaf €20,99!

#03: Independent Trucks

#03: Independent
Een absolute Integraal in de top 5 van onverwoestbare trucks en eindeloze grinds: Independent Trucks. Voor meer dan 30 jaar hebben skateboarders al deze trucks geskate en het merk heeft nog niks afgedaan van haar cult. Vandaag de dag telt het Indepentent A-list team meer dan 300 riders over de hele wereld. Je kunt ze al skaten vanaf €34,99. Ook best cool, De skatedeluxe x Independent series – Check ze! Wil je nog steeds namen? Oke hier zijn mijn persoonlijke Independent top 5 skaters: Andrew Reynolds, Ali Boulala, Chris Haslam, Kenny Anderson, Jaws.

#02: Venture Trucks

#02: Venture
Low Lights! Bij Venture zal je niet alleen simpele ontwerpen en eerlijke prijzen vinden, maar ook hoge kwaliteit trucks voor al jouw avonturen. Het merk heeft gebouwd op het idee van Independent co-founders Eric Swenson en Fausto Vitello die moesten kiezen voor trucks van hoge kwaliteit voor een klein budget. Bijna op diezelfde tijd werd de eerste lage as truck gemaakt in skateboarden die het street skaten revolutioneerde. Vandaag de dag is de selectie aan trucks alsmaar groter geworden en zijn er ook lichtere versies gekomen. Je hebt ze al vanaf €24,99!

#01: Thunder Trucks

#01: Thunder
‘Thunder Trucks!’ – Zelfs AC/DC zong er over omdat metal en Thunder gewoon samen horen. De zelf bedachte ‘Leaders in Control’ hebben zichzelf dit jaar van de derde plaats naar de top gepushed en hebben de titel skatedeluxe’s top skateboard truck merk van 2016 verdient! Gefeliciteerd! Maar wat maakt hun een winnaar? Aan de ene kant: Het gewcith: Met hun hollow series gaat Thunder voor een lichte constructie met veel stabiliteit wat je setup zo licht als een veertje maakt maar ook goed te besturen valt. Aan de andere kant heb je de opties hoog of laag, geen probleem bij Thunder. Met een wijd assortiment aan verschillende truck ontwerpen zal iedereen de goede trucks vinden. Ben jij ook een winnaar? monteer dan Thunders vanaf €24,99

 

Staat jouw persoonlijke top merk er niet bij? Geen probleem, je kunt ze allemaal vinden bij de skatedeluxe online skate shop. Naast onze top 5 kun je ook trucks van genoeg andere merken bij skatedeluxe vinden zoals Royal, Silver, Tensor, and Krux. Wat is jouw favoriete merk als het op trucks aankomt? comment hier onder en alvast een gelukkig nieuwjaar!

 

Über