27
december 2017
2020-12-29T09:34:18+01:00

Skateboard trucks zijn altijd een leuk onderwerp. #LeaderInControl of #RideTheBest? Welke trucks grinden het beste en welke zijn het duurzaamste? We hebben gekeken welk skateboard truck merk het populairste was in 2017.

Iets wat altijd een discussie in een skatepark aan de gang brengt: wat is het beste skateboard truck merk? Eerlijk gezegd, deze vraag is waarschijnlijk een persoonlijke voorkeur. Onze statistiek deskundige heeft een formule ontwikkeled dat de verkoop, zoek opties, shop bezoeken en andere onuitspreekbare parameters bij elkaar heeft gezocht om een lijst van jullie favoriete skateboard truck merken samen te stellen. Hier is de top 5 skateboard trucks uit 2017.

De Top Skateboard Truck Merken uit 2017

Royal Trucks

#05: Royal Trucks

Royal Trucks deed afgelopen jaar alles goed, dat is ook waarom het merk van Guy Mariano het heeft gehaald in onze top 5 dit jaar. Dankzij uitstekende productie en de Inverted Kingpin Technologie kun je altijd vertrouwen hebben in de trucks van de Crailtap familie. Royal skateboard trucks zijn verkrijgbaar bij skatedeluxe vanaf 27,99 EUR per truck.

Tensor Trucks

#04: Tensor Trucks

Tensor heeft het tot de vierde plek geschopt dit jaar. Verrast? Niet echt. Ondanks het lage gewicht zitten Tensor trucks vol met innovatie. Uiteindelijk is dit merk ook niemand minder dan Rodney Mullen. Tensor skateboard trucks zijn verkrijgbaar bij skatedeluxe vanaf 59,99 per set.

Venture Trucks

#03: Venture Trucks

Hoge kwaliteit, licht, betaalbaar en veelzijdig – Venture trucks zijn all-round trucks en zorgen voor uitstekende prestaties en duurzaamheid. De kleine broer van Independent is een bekende speler in de scene en daarvoor je #3. Venture skateboard trucks zijn verkrijgbaar bij skatedeluxe vanaf 24,99 EUR per truck.

Independent Trucks

#02: Independent Truck Co.

Uiteraard zal het senioren truck merk niet in de top 5 lijst missen. Independent heeft het voor elkaar gekregen om een plek omhoog te gaan naar een welverdiende tweede plek. Maar Independent is meer dan alleen trucks. Zijn Standard Indys te zwaar voor je? Neem dan een kijkje naar onze skate test review over de Independent Forged Titanium Trucks. Independent skateboard trucks zijn verkrijgbaar bij skatedeluxe vanaf 34,99 EUR per truck.

Thunder Trucks

#01: Thunder Trucks

Een ding is zeker, jullie houden van Thunder trucks. Voor de tweede keer op rij staat het merk bovenaan de lijst. Dit is ook zeker niet voor niks meer meer dan 30 jaar ervaring en feedback van de beste pro’s uit de wereld. Thunder skateboard trucks zijn verkrijgbaar bij skatedeluxe vanaf 29,99 EUR per truck.


Hou je van kort en bondig?

Hier zijn de beste skateboard trucks merken op een rijtje:

Staat jouw favoriete trucks niet in de lijst? Laat ons een bericht achter en laat ons weten op welke skateboard trucks je altijd op kunt rekenen.

Tot dusver, maar wanneer we het hebben over trucks models en hun technologieën raak je toch de tel kwijt? Dan zou je eens een kijkje moeten nemen in onze skateboard truck wiki om alle informatie te vergaren die je nodig hebt. Als je meer top lijsten, of door onze Best of blogs van 2015 & 2016 wilt klikken en blijf opletten op meer highlights van het afgelopen jaar. We wensen je een gelukkig nieuwjaar en we zien je in 2018!

Über