27
december 2017
2020-12-29T09:27:10+01:00

Welk skateboard wiel merk heeft het beste urethane? Gaat het om flatspot resistentie of shapes zoals een ronde of conische cut? We verzamelde een top 5 lijst van jouw favoriete skateboard wielen van 2017.

Vragen over skate hardgoods zijn vaak een gespreksonderwerp in de scene. Een ding is altijd open voor discussie: welke skateboardwielen zijn het beste? Welke wielen zijn echt resistent tegen flatspots en welke urethane mix is het meest duurzaam? Helaas hebben we geen laboratorium met wetenschappers die de antwoorden kunnen bewijzen. In plaats daarvan gebruikte we een mooie formule die bestaat uit wiel verkoop, zoekopdrachten, merk shop bezoeken en andere parameters om een lijst van jouw favoriete skateboard wielen van dit jaar te maken. Veel plezier met de top 5 van dit jaar’s skateboard wiel merken.

De Top Skateboard Wiel Merken 2017

Wayward Wielen

#05: Wayward Wheels

Subtiele stijl en hoge kwaliteit zijn de kenmerken van Wayward Wielen, die de nieuwe gasten zijn in onze klassering. Dat het wiel tegen een stootje kan kon je al zien in onze Wayward Wheels skate test. Wayward skateboard wielen zijn beschikbaar bij skatedeluxe vanaf 42,99 EUR. Photo: Thomas Gentsch

OJ Wheels Wielen

#04: OJ Wheels

Originele wielen voor origineel skateboarden. We verwelkomen OJ Wheels uit Californië als nieuwste toevoeging aan onze ranking van jouw favoriete wielen van 2017. Trouwens, dit zijn ook de wielen die pros als Nick Boserio, Jon Dickson, Justin Figueroa or Madars Apse kiezen. OJ skateboard wielen zijn beschikbaar bij skatedeluxe vanaf 44,99 EUR.

Ricta Wielen

#03: Ricta Wheels

Het motto van het Californische wiel merk op plek nummer #3 is #TheFastestWheels en er moet iets van waar zijn met gasten als Ricta Wheels! Vorig jaar op de laatste plek en nu in de top 3, verdient. Ricta skateboard wielen zijn beschikbaar bij skatedeluxe vanaf 32,99 EUR.

Bones Wielen

#02: Bones Wheels

Natuurlijk, staan de skateboard wiel legendes bovenaan in onze top. Bones Wheels hebben 40 jaar ervaring in de wereld en zijn thuis in de ‘wie is wie’ van skateboarden. Bones skateboard wielen zijn beschikbaar bij skatedeluxe vanaf 34,99 EUR.

Spitfire Wielen

#01: Spitfire Wheels

Spitfire Wheels was jouw favoriete wiel dit jaar en won de strijd voor de eerste plaatst tegen Bones in 2017. Jullie houden dus van hetzelfde urethans als Daewon Song, Collin Provost en Daan van der Linden. Spitfire skateboard wielen zijn beschikbaar bij skatedeluxe vanaf 39,99 EUR.

Om samen te vatten:

Hier is een overzicht van de beste skateboard wielmerken:

Hou je van ander urethane? Laat een comment achter welk wielmerk jij het beste vindt.

Als het je niet uitmaakt welke skateboard wielen die we aanbevelen maar liever een overzicht van technologieën, vormen en fabricages hebt, zou je onze skateboard wheel wiki moeten gaan! Anders kun je ook nog de Best of 2015 & 2016 bekijken en bereid je voor op meer hoogtepunten van 2017 – alvast een gelukkig 2018!

Über