28
december 2016
2020-01-08T10:56:09+01:00

We houden allemaal van skateboarden. We vieren elke trick die we doen met elke sessie en elke push die we zetten. Nu is de tijd gekomen om al de hardware merken te eren. Welkom bij de skatedeluxe Top 6 wiel merken van 2016!

Welke wiel merken deden het goed dit jaar bij skatedeluxe?

De ranking is een resultaat van de verkoop van verschillende wiel merken, jouw zoekresultaten en brand-shop-visits en jouw interesses op de blog posts.

De top skateboard wiel merken 2017

De top skateboard wiel merken 2018

De top skateboard wiel merken 2019

#06: Ricta Wheels

#06: Ricta Wheels
Ricta – Snelheid opnieuw uitgevonden! Verwelkom Ricta wheels, het volgende top merk in onze ranking. Ricta wheels hebben Hi-energy urethane formule die deze wielen extra snel laten gaan. Daar naast staat Ricta bekend om hun freshe ontwerpen en exclusieve logo opdrukken. Shred deze wielen zo hard als Arto Saari, Nyjah Huston, David Gonales, Brandon Westgate etc.

#05: Emillion Wheels

#05: Emillion Wielen
Wielen van EMillion zijn geen insiders meer. Je weet het, wij weten het en teamriders als Erik Gross en Daniel Spiegel weten het ook – Deze wielen rippen! Het merk geeft smooth en snelle wielen voor jouw sessie op verschillende ondergronden. Hi 5 to EMillion!

#04: MOB Skateboards

#04: MOB Skateboards Wielen
Op de vierde plek verwelkomen we wielen van Mob skateboards. Geboren en getogen in Hassia, Duitsland hebben ze niet alleen de mooiste decks op de markt. Team riders Alex Dekiewicz, Alex Ullman of Danny Sommerfeld vertrouwen in MOB wielen net zo hard als jij doet met een perfecte prijs kwaliteits verhouding en urethane wat lang mee gaat.

#03: Jart Skateboards

#03: Jart Skateboards
Big up naar Jart Skateboard wielen voor de derde plek in de skatedeluxe top wielen ranking 2016! Jart Skateboard wielen zijn gemaakt van premium urethane. Ze zijn snel, duurzaam en gemaakt voor het skatepark. Laten we rijden op de skateboards en wielen uit Baskenland!

#02: Spitfire Wheels

#02: Spitfire Wielen
Live to Burn – Burn to Live! Spitfire wielen staan op de tweede plaats van de skatedeluxe Top Wiel 2016 ranking. Gefeliciteerd! Sinds meer dan 30 jaar maakt Deluxe Distribution al de wielen voor skateboarders rond de wereld. Zoals je kunt zien doen ze dat makkelijk en met passie om skateboarders tevreden te stellen. Je kunt kiezen tussen Formula Four Classics, Radicals, Conicals of de Classic modellen. Het is jouw keuze om te rijden met de Flameboy als Busenitz, SOTY 2016 Kyle Walker, Andrew Reynolds, Daan van der Linden enzovoorts.

#01: Bones Wheels

#01: Bones Wielen
Voor meer den 40 jaar zet Bones Wheels al de standaard in de hoge kwaliteitswielen op de skateboard markt. Bones geeft wielen voor alle soorten terrein en elke stijl. Het is geen vraag of Bones de nummer 1 in 2016 is. Bij skatedeluxe vind je een wijd assortiment aan bones wielen in verschillende shapes, hardheid en ontwerpen. Laten we beginnen met de STF wielen die het langst mee gaan in de game. Skate ze en je zal nooit meer flatspots krijgen. Ben je meer een park rat? Geen probleem! Check dan de Bones SPF wielen met de Skatepark Formula. Als het aankomt op street skaten zou je de Bones Street Tech Formula (STF) moeten checken

 

Natuurlijk zijn er veel meer wiel merken online en die zou je ook zeker moeten checken. Wayward, Pig, Plan B, sml. en OJ wheels hebben allemaal freshe arrivals in hun assortiment. Deze wielen wachten om gereden te worden door jou. Voor wat goedkopere wielen zou je de SK8DLX wheels moeten checken die ook van zeer hoge kwaliteit zijn.

 

Über