Trick Tip
FS Lipslide

Lipslides lijken erg op Boardslide met het verschil dat in plaats van je voorste truck je achterste truck over het obstakel gaat.

Een goede basis is om de FS Tailslides on lock te hebben, omdat de beweging hetzelfde is. De beste manier om een FS Lipslide te leren is op een flat rail, omdat het makkelijk is om het board over de rail te krijgen en je genoeg ruimte hebt om in de slide te komen. Probeer niet te hoog te springen om de kans je board te breken te verkleinen.

Leer hier hoe je een FS Lipslide moet doen!

FS Lipslide
Video

FS Lipslide

FS Lipslide
Sequence

Trick Tip Sequence: FS Lipslide

Skateboard Trick FS LipslideSkateboard Trick FS LipslideSkateboard Trick FS LipslideSkateboard Trick FS LipslideSkateboard Trick FS LipslideSkateboard Trick FS LipslideSkateboard Trick FS LipslideSkateboard Trick FS LipslideSkateboard Trick FS LipslideSkateboard Trick FS LipslideSkateboard Trick FS LipslideSkateboard Trick FS LipslideSkateboard Trick FS LipslideSkateboard Trick FS LipslideSkateboard Trick FS Lipslide
FS Lipslide
Stap voor Stap

Trick Tip Stap voor Stap: FS Lipslide

Klik om te vergroten

1. Rij parallel op de ledge aan met je voeten in de Ollie positie en Ollie omhoog richting de ledge of rail.

2. Als je board eenmaal boven de rail of ledge is, begin dan met het draaien van je heupen en je board 90 graden frontside om het midden van je board op de ledge of rail te locken.

Je achterste truck zal nu op de ledgde of aan de andere kant van de rail zijn.

3. Nadat je in de Lipslide positie staat is de rest precies hetzelfde als een Boardslide.

Om de juiste balans te vinden moet je proberen om je voeten op de bolts van je trucks te hebben staan en je gewicht gebalanceerd in het midden om niet uit te glijden.

4. Aan het einde van de ledge of rail, draai je met je heupen terug in de rechte positie en rol je weg.

5. Om de druk op je board te verklein probeer je met je voeten op de bolts van je trucks te landen.

Meer Tricks
?

Wat is de volgende trick?

Fs Lipslide zijn fantastisch en zien er altijd goed uit. Oefen als volgende de BS Lipslide! Niet alle rails zijn frontside te skaten, dus backside slides zijn een goede om mee te beginnen.

Als je wat meer flat tricks wilt leren check dan onze trick tip section voor alle trick tips op flat. Ben je meer in voor een mini ramp sessie dan moet je onze trick tip section voor transition checken. Zijn grinds meer jou ding en wil je er meer leren check dan de alle trick tips op curb en rail.