Snowboards

Je weet niet precies welk Snowboard geschikt is voor je of wat voor soort board je nodig hebt voor welk terrein? Geen probleem! Hier leggen we het verschil uit tussen All Mountain, Freestyle en Freeride snowboards. We tonen je alles wat je moet weten over Shape, Flex, en de verschillende profielen zoals camber, rocker, flat en Loaded.

Al de nieuwste snowboard decks kan je ook terugvinden in onze Snowboard Shop!
Leer alles over Snowboards

Bindingen

Hier vindt je informatie over de verschillende soorten bindingsystemen, de structuur en waar je rekening mee moet houden bij het monteren van de bindingen. Weet je niet wat het verschil is tussen 4×4, 2×4, 3D of Channel systeem? Wil je het nut weten van de highback? Bekijk dan deze sectie om het allemaal te weten!

Bekijk ook de bindingen in onze online Snowboardbinding Shop!
Leer alles over Snowboardbindingen

Boots

Er zijn verschillende vetersystemen op de snowboot markt. Om je te helpen de juiste keuze te maken, leggen we je de verschillen en voordelen uit van Boots met Quick lacing, BOA lacing en de traditionele vetersluiting. Snowboardboots zijn het belangrijkste onderdeel van jouw uitrusting naast het board, dus zorg ervoor dat ze perfect passen!

Bekijk ook de nieuwste Boots in onze Snowboard boots Shop!
Leer alles over Snowboard boots

Snowboard Montage

Bij het monteren van de snowboardbindingen, moet je rekening houden met verschillende dingen die een invloed hebben op instelling van de bindingen. Ben je regular of goofy? Besteed je meer tijd in het park of eerder buiten de pistes in diepsneeuw? Deze dingen vereisen een andere instelling van jouw bindingen zodat ze perfect gemonteerd worden volgens jouw rijstijl.
Hier leer je hoe je een snowboard moet monteren, zodat het perfect bij jouw stijl past.
Montage Instructies