skatedeluxe Blog

adidas Skateboarding werkt nog een keer met Magenta samen!

Twee jaar na hun eerste collab zijn adidas Skateboarding en het Franse skateboard merk Magenta weer samen gaan werken om je een collectie te brengen die je vintage hart zal vullen met vreugde. Check de adidas x Magenta collectie nu in de skatedeluxe skate shop!

Het is maar een aantal weken geleden sinds adidas de A$AP Ferg collab lanceerde en ze zijn alweer klaar voor een nieuw project. Nieuw? Nou bijna! Magenta en het merk met de drie strepen hebben elkaar voor het eerste gevonden in 2015 voor een capsule collectie, dus nu is het tijd om meer tijd in dit verband te stoppen. Daarnaast is een vernieuwende collab altijd een goed teken, dan kunnen we er meer van verwachten.

Het doel van de huidige collectie is om de visie van Magenta door de ogen van adidas Skateboarding te reflecteren. Dit gezegd te hebben zijn er veel vintage vibes en details te vinden. Van de classic adidas trui tot een ringer T-shirt met jaren 70s inspiratie tot een driekleurige trainingsjas. Het is eigenlijk alles wat je zou verwachten van beiden merken. De serie is compleet met de adidas x Magenta Matchcourt RX, een mix van de originele tennis schoen met geperforeerd wit leer en een gedetaileerde hiel.

Samen met de collectie hebben Magenta en adidas een verse edit genaamd “Magenta Boulevard” voor je klaar staan. De Magenta crew en een aantal rijders van het adidas team hebben de straten van Parijs, Frankrijk onveilig gemaakt om te laten zien waar deze collectie voor staat: funcionaliteit, art & de liefde voor details!

   
Skip to toolbar