Trick Tip
Nollieflip Noseslide

Een Nollie Flip Noseslide is niet één trick, maar een combinatie van twee basis tricks. Een Nollie Kickflip en een Noseslide. Zoals je denk ik al kunt bedenken moet je eerst deze twee tricks goed onder de knie hebben.

Als je de Nollie Flip Noseslide on lock hebt dan ben je vrij ver met de zaken en kun je het vanaf hier alleen aan. Dat is waar skateboarden om draait: vrijheid, individualiteit en plezier maken met je board.

Leer hier hoe je een Nollie Flip Noseslide moet doen!

Nollie Flip Noseslide
Video

Nollie Flip Noseslide

Nollie Flip Noseslide
Sequence

Trick Tip Sequence: Nollie Flip Noseslide

Skateboard Trick Nollie Flip NoseslideSkateboard Trick Nollie Flip NoseslideSkateboard Trick Nollie Flip NoseslideSkateboard Trick Nollie Flip NoseslideSkateboard Trick Nollie Flip NoseslideSkateboard Trick Nollie Flip NoseslideSkateboard Trick Nollie Flip NoseslideSkateboard Trick Nollie Flip NoseslideSkateboard Trick Nollie Flip NoseslideSkateboard Trick Nollie Flip NoseslideSkateboard Trick Nollie Flip NoseslideSkateboard Trick Nollie Flip NoseslideSkateboard Trick Nollie Flip NoseslideSkateboard Trick Nollie Flip NoseslideSkateboard Trick Nollie Flip Noseslide
Nollie Flip Noseslide
Stap voor Stap

Trick Tip Stap voor Stap: Nollie Flip Noseslide

Klik om te vergroten

1. Rij bijna parallel aan de ledge die zich achter je bevindt aan. De plaatsing van de voeten is hetzelfde als de Nollie Kickflip.

Plaats je voorste voet in het midden van de nose en je achterste voet dichtbij de schroefjes met je hiel iets van de zijkant af zodat je in de Nollie Flip positie komt.

2. Net als de Nollie Noseslide moet je hoog genoeg poppen terwijl je board flipt zodat de nose boven de ledge uit komt.

3. Dit is het punt waarop je de Noseslide in draait. Wanneer je board klaar is met de Kickflip rotatie en de nose boven de ledge is, duw hem dan naar beneden met je voorste been en verplaats al je gewicht op je voorste been.

4. Ben je al zo ver gekomen? De rest is hetzelfde als een normale Noseslide.

Aan het einde duw je het board met de nose recht en rol je clean weg.

5. Je kunt ook proberen om van de ledge uit te poppen met een kleine pop met de nose van je board.

Meer Tricks
?

Wat is de volgende trick?

Wat valt er nog meer te leren? Heel veel, maar ondertussen moet je vanaf dit punt het zelf wel kunnen uitvinden hoe het werkt. Probeer voor jezelf wat combinaties uit en misschien is uiteindelijk de Nollie Flip Noseslide niet de moeilijkste trick die je on lock hebt.Go out and roll!

Als je wat meer flat tricks wilt leren check dan onze trick tip section voor alle trick tips op flat. Ben je meer in voor een mini ramp sessie dan moet je onze trick tip section voor transition checken. Zijn grinds meer jou ding en wil je er meer leren check dan de alle trick tips op curb en rail.