Trick Tip
Drop In

Vanaf de bovenkant van een quarter vanaf de coping naar beneden gaan heet: Drop In. Het belangrijkste om te leren als je transition wilt skaten. Dit is de fundatie voor elke andere trick die je kunt doen in een ramp of quarter.

Je moet wel ballen kweken om voor het eerst in een transition in te droppen en naar voren te leunen met je board. De angst zal na een paar tries snel weg gaan en daarna denk je er niet eens meer over na. Als je er comfortabel met de Drop In bent probeer dan eens iets hogers in te droppen en kijk hoe hoog je kan.

Leer hier hoe je een Drop In moet doen!

Drop In
Video

Drop In

Drop In
Sequence

Trick Tip Sequence: Drop In

Skateboard Trick Drop InSkateboard Trick Drop InSkateboard Trick Drop InSkateboard Trick Drop InSkateboard Trick Drop InSkateboard Trick Drop InSkateboard Trick Drop InSkateboard Trick Drop InSkateboard Trick Drop InSkateboard Trick Drop In
Drop In
Stap voor Stap

Trick Tip Stap voor Stap: Drop In

Klik om te vergroten

1. Om een quarter in te droppen plaats je de tail op de coping met je achterste voet er op.

2. Leun nu met al je gewicht op de tail terwijl je voorste voet op de schroefjes van de voorste truck staat zonder er gewicht op te zetten.

3. Terwijl je aan het in droppen bent is het erg belangrijk om al je gewicht op je voorste truck te verplaatsen en met je hele lichaam naar voren leunt.

Dat zal in het begin wat moeite kosten maar de enige manier om niet achterover te vallen is om je hele lichaam naar voren te verplaatsen.

4. Probeer je lichaam in het midden te houden als je weg rolt en leun niet te veel naar voren, want anders val je over je nose.

5. Als het gelukt is probeer dan de Drop In een paar keer overnieuw zodat de angst weggaat.

Meer Tricks
?

Wat is de volgende trick?

Heb je hem? Dan is het tijd voor wat echte tricks in de transition te leren. Probeer nu eens de Rock to Fakie!

Als je wat meer flat tricks wilt leren check dan onze trick tip section voor alle trick tips op flat. Ben je meer in voor een mini ramp sessie dan moet je onze trick tip section voor transition checken. Zijn grinds meer jou ding en wil je er meer leren check dan de alle trick tips op curb en rail.

Leave a Reply