Welkom bij de skatedeluxe Wiki!

In onze skatedeluxe Wiki, vind je alles wat je wil weten over skateboarden, snowboarden en longboarden. Naast dat we je de nodige info geven over het selecteren van de juiste onderdelen voor je board en je laten zien hoe je hem in elkaar zet kun je ook genoeg informatie vinden die het waard is om te weten over de boards. Click, Click, Bang!

Skateboarden

Skateboarden - Skateboard Wiki

Als jouw Online Skate Shop willen we niet de belangrijke dingen over skateboarden en skateboard hardgoods voor je verborgen houden. Daarom is de skatedeluxe Skateboard Wiki de plek voor alle informatie over skateboard decks, trucks, wielen, lagers, bushings, shockpads, griptape en moertjes en schroefjes. Daar naast krijg je ook nog instructies over hoe je je board in elkaar moet zetten en een overzicht van de geschiedenis van skateboarden.

  Ga naar de skatedeluxe Online Skateshop

Skate Schoenen

Heb je je altijd al afgevraagd wat het verschil tussen een vulc zool en een cup zool is, wat Low-Cut, Mid-Cut en High-Cut schoenen zijn en hoe verschillende materialen skateboarden beïnvloed? In onze skate schoen wiki vind je de antwoorden op deze en andere vragen

Alles over skate schoenen | Wiki

Raad eens, jouw skateschoenen en sneakers zitten vol technische kenmerken en innovaties. Maar wat schuilt er achter de technische namen die merken ze geven? Leer meer over de technologieën van verschillende skateschoenen en sneakers en klik door verschillende productenten.

Wat zit er achter skateschoen technologieën?

Snowboarding

Snowboarden - Snowboard Wiki

Boards, Bindingen en Boots – Dat is alles wat je nodig hebt voor een plezierige winter. Om er zeker van te zijn dat je goed geinformeerd bent voor het goede snowboard hebben we alles wat je moet weten op een rijtje gezet over Snowboard Hardgoods.

Alles over Snowboards

Snowboards bij de skatedeluxe Online Skate Shop

Longboarding

Longboarding - Longboard Wiki

In onze Longboarding Wiki vind je alles wat je moet weten over longboard decks, trucks, wielen en andere hardgoods componenten.

Alles over Longboards

Haal jouw Longboard hardgoods online bij skatedeluxe