Trick Tip
FS Tailslide

De FS Tailslide is een heerlijke slide die elke skateboarder on lock zou moeten hebben. Het is niet al te moeilijk, maar je moet wel goede FS 180 Ollies kunnen voordat je deze gaat leren.

Als je hem eenmaal onder de knie hebt is de FS Tailslide een basic trick waar je veel plezier en stijl uit kunt halen op veel verschillende spots.

Leer hier hoe je een FS Tailslide moet doen!

FS Tailslide
Video

FS Tailslide

FS Tailslide
Sequence

Trick Tip Sequence: FS Tailslide

Skateboard Trick FS TailslideSkateboard Trick FS TailslideSkateboard Trick FS TailslideSkateboard Trick FS TailslideSkateboard Trick FS TailslideSkateboard Trick FS TailslideSkateboard Trick FS TailslideSkateboard Trick FS TailslideSkateboard Trick FS TailslideSkateboard Trick FS TailslideSkateboard Trick FS TailslideSkateboard Trick FS TailslideSkateboard Trick FS Tailslide
FS Tailslide
Stap voor Stap

Trick Tip Stap voor Stap: FS Tailslide

Klik om te vergroten

1. Om een Frontside Tailslide te doen rij je bijna parallel op de ledge aan met de ledge voor je.

Zet je voeten in de Ollie positie en maak je klaar om richting de ledge te springen.

2. Als je board eenmaal boven de ledge is begin je met het draaien van je heupen en draai je board in een frontside 90 graden positie. Land met je tail op de zijkant van de ledge en lock in.

3. Verplaats daarna al je gewicht op de tail om in de juiste tail slide stance te komen.

Probeer je gewicht in het midden te houden om te verkomen dat je uitglijdt.

4. Aan het einde kun je of Regular of to Fakie uit de slide komen.

5. Je kunt ook proberen om met een pop out aan de zijkant van de ledge met een kleine pop beweging vanuit je tail van de ledge af te komen.

Meer Tricks
?

Wat is de volgende trick?

Na een tijdje zul je geen problemen meer hebben met de FS Tailslide. Waarom probeer je nu niet de BS Noseslide?

Als je wat meer flat tricks wilt leren check dan onze trick tip section voor alle trick tips op flat. Ben je meer in voor een mini ramp sessie dan moet je onze trick tip section voor transition checken. Zijn grinds meer jou ding en wil je er meer leren check dan de alle trick tips op curb en rail.

Leave a Reply