Trick Tip
FS Crooked

Frontside Crooked Grind is een van de moeilijkere grind tricks. Net als de Backside Crooked grind je met je voorste truck met je board een klein beetje aan de zijkant van de ledge.

Hoewel de bewegingen bijna gelijk liggen aan de BS Crooked is de frontside versie een stuk moeilijker. Als basis helpt het om de FS Noseslide en natuurlijk de BS 180 Ollie on lock te hebben.

Leer hier hoe je een FS Crooked moet doen!

FS Crooked
Video

FS Crooked

FS Crooked
Sequence

Trick Tip Sequence: FS Crooked

Skateboard Trick FS CrookedSkateboard Trick FS CrookedSkateboard Trick FS CrookedSkateboard Trick FS CrookedSkateboard Trick FS CrookedSkateboard Trick FS CrookedSkateboard Trick FS CrookedSkateboard Trick FS CrookedSkateboard Trick FS CrookedSkateboard Trick FS CrookedSkateboard Trick FS CrookedSkateboard Trick FS Crooked
FS Crooked
Stap voor Stap

Trick Tip Stap voor Stap: FS Crooked

Klik om te vergroten

1. Rij bijna parallel aan de ledge aan terwijl je voeten in de Ollie positie staan met je voorste voet iets meer naar de schroefjes van je voorste truck en Ollie richting de ledge.

2. Richt je voorste truck op de ledge en lock hem zijwaarts.

3. Verplaats al je gewicht op de voorste truck om goed in de grind positie te komen.

Het belangrijkste van deze trick is om goed te locken met de juiste kant van je truck met het wiel aan de bovenkant van de ledge.

4. Aan het einde van de ledge kom je uit de grind door je board met je voorste truck die op de ledge staat naar voren te duwen.

5. Uit de grind komen is in het begin misschien nog wel het moeilijkste gedeelte. Je kunt hem ook met een 180 eruit proberen en Fakie wegrijden.

Meer Tricks
?

Wat is de volgende trick?

Is dat geen goed gevoel? Crookeds zijn geweldig en altijd goed om in je trukendoos te hebben. Next? De BS Nosegrind!

Als je wat meer flat tricks wilt leren check dan onze trick tip section voor alle trick tips op flat. Ben je meer in voor een mini ramp sessie dan moet je onze trick tip section voor transition checken. Zijn grinds meer jou ding en wil je er meer leren check dan de alle trick tips op curb en rail.

Leave a Reply