Trick Tip
360 Pop Shove-it

De 360 Pop Shove-It is een Pop Shove-It waar het board 360 graden draait.

Daarom is het erg makkelijk als je de Pop Shove-It on lock hebt zodat je niet aan die techniek meer hoeft te werken. Daarnaast heb je meer kracht nodig om het board te scoopen. Wanneer je hem onder de knie hebt is deze trick altijd welkom op een sessie.

Leer nu de 360 Pop Shove-it!

360 Pop Shove-it
Video

Trick Tip Video: 360 Pop Shove-it

360 Pop Shove-it
Sequence

Trick Tip Sequence: 360 Pop Shove-it

Skateboard Trick 360 Pop Shove-ItSkateboard Trick 360 Pop Shove-ItSkateboard Trick 360 Pop Shove-ItSkateboard Trick 360 Pop Shove-ItSkateboard Trick 360 Pop Shove-ItSkateboard Trick 360 Pop Shove-ItSkateboard Trick 360 Pop Shove-ItSkateboard Trick 360 Pop Shove-ItSkateboard Trick 360 Pop Shove-ItSkateboard Trick 360 Pop Shove-ItSkateboard Trick 360 Pop Shove-It
360 Pop Shove-it
Stap voor Stap

Trick Tip Stap voor Stap: 360 Pop Shove-it

Klik om te vergroten

1. De voetpositie is gelijk aan die van de Pop Shove-It.

2. Wanneer je je board popt scoop je de tail over de grond en duw je hem naar achteren met je achterste voet, als het goed is begint het board nu te draaien.

3. De voorste voet doet niet veel. Wanneer je je board popt en scoopt beweeg je je voorste voet iets naar voren zodat die niet in de weg zit met draaien.

4. Omdat je harder moet poppen dan met de Pop Shove-It, is het soms moeilijk om de rotatie van het board onder controle te houden, vooral in het begin.

Het belangrijkste ding is om de goede timing te vinden en de juiste hoeveelheid kracht om het board precies 360 graden te laten draaien.

5. Probeer eerst de 360 Pop Shove-It zonder te poppen en begin daarna pas met het poppen ervan.

Wees er ook zeker van dat je voorste voet in de goede positie staat want als je voorste voet te ver gedraaid staat zal je board flippen wanneer hij draait.

6. Til je benen op en laat het board onder je draaien, catch boven de bolts en rij clean weg.

Meer Tricks
?

Welke trick nu?

Heb je de 360 Pop Shove-Its on lock? probeer nog wat tricks waarbij je board lekker snel flipt zoals de 360 flip of de hardflip!

Als je meer tricks wil leren, check dan onze trick tips voor flat. Als je meer van minirampen houdt, check dan onze trick tips voor transition. Of als je grinds wil leren, check dan de trick tips voor curb en rail.