Trick Tip
180 No Comply

De 180 No comply is een trick die er erg gemakkelijk uitziet. Hij wordt vaak gebruikt om je stance te veranderen in een line maar hij is ook erg mooi om van een trap of over een obstakel te doen. Waar wacht je op? Dit is een essentiele trick die je on lock zou moeten hebben!

Leer nu de 180 No Comply!

180 No Comply
Video

Trick Tip Video: 180 No Comply

180 No Comply
Sequence

Trick Tip Sequence: 180 No Comply

Skateboard Trick 180 No ComplySkateboard Trick 180 No ComplySkateboard Trick 180 No ComplySkateboard Trick 180 No ComplySkateboard Trick 180 No ComplySkateboard Trick 180 No ComplySkateboard Trick 180 No ComplySkateboard Trick 180 No ComplySkateboard Trick 180 No ComplySkateboard Trick 180 No ComplySkateboard Trick 180 No Comply
180 No Comply
Stap voor Stap

Trick Tip Stap voor Stap: 180 No Comply

Klik om te vergroten

1. Zet je voorste voet op de nose, dichtbij de bolts van je voorste truck, ergens tussen de Ollie en Kickflip positie. Zet je achterste voet in het midden van je tail.

2. Met deze trick is het belangrijk om je schouders te gebruiken. Voordat je je tail popt bouw je momentum op met je schouders en bereid je voor op de 180 graden draai.

Met deze trick hoef je niet zo door je knieen te gaan als met de meeste andere 180 tricks.

3. Tegelijkertijd haal je je voorste voet van je board af en pop je met je achterste voet het board op de grond.

Zet je voorste voet op de grond, je achterste voet zal je board sturen in de Frontside 180 beweging.

4. Als je dit doet, spring je omhoog om je voorste voet uit de weg te halen voor je board.

5. Het is belangrijk om je achterste voet op het board te houden zodat je de controle blijft houden.

Als je voorste voet te veel in een kickflip positie staat zal je board flippen in de lucht. Wees er zeker van dat je je voet goed neerzet en je board recht blijft.

6. Het moet een snelle vloeiende beweging zijn waarbij je voorste voet de grond maar heel even aanraakt.

In het begin zul je veel moeten oefenen om een vloeiende beweging te maken maar als je hem eenmaal hebt is het een erg mooie trick.

7. Land op je bolts en rij weg. Nu kan je 180 No Complies!

Blijf oefenen zodat je hem altijd kan zonder er over na te hoeven denken.

Meer Tricks
?

Welke trick nu?

De 180 No Comply is safe? Nu heb je een leuke kleine trick om tussendoor te doen. Wil je nu wat grinds leren? De Crooked Grind is een mooie. Als je meer tricks wilt leren, check dan onze trick tips voor flat. Als je meer van minirampen houdt, check dan onze trick tips voor transition. Of als je grinds wil leren, check dan de trick tips voor curb en rail.

Leave a Reply