Trick Tip
BS Tailslide

Heb je de Backside 180 Ollie op orde? Tijd om wat skills te gaan combineren. Wat denk je van een Backside Tailslide? Er zijn maar een aantal tricks met dezelfde hoeveelheid stijl.

Een goed uitgevoerde BS Tailslide in niet alleen heel erg leuk, maar je vrienden zullen er ook respect voor hebben. Maar je moet het wel verdienen, want de BS Tailslide is best ingewikkeld. Dus waar wacht je op? Laten we gaan oefenen!

Leer hier hoe je een BS Tailslide moet doen!

BS Tailslide
Video

BS Tailslide

BS Tailslide
Sequence

Trick Tip Sequence: BS Tailslide

Skateboard Trick BS TailslideSkateboard Trick BS TailslideSkateboard Trick BS TailslideSkateboard Trick BS TailslideSkateboard Trick BS TailslideSkateboard Trick BS TailslideSkateboard Trick BS TailslideSkateboard Trick BS TailslideSkateboard Trick BS TailslideSkateboard Trick BS TailslideSkateboard Trick BS TailslideSkateboard Trick BS TailslideSkateboard Trick BS TailslideSkateboard Trick BS TailslideSkateboard Trick BS Tailslide
BS Tailslide
Stap voor Stap

Trick Tip Stap voor Stap: BS Tailslide

Klik om te vergroten

1. Rij bijna parallel op de ledge die zich achter je bevindt aan om een Backside Tailslide te doen.

Zet je voeten in de Ollie positie en Ollie richting de ledge.

2. Als je board eenmaal boven de ledge is begin je met het draaien van je heupen en draai je board 90 graden BS en lock in met je tail op de zijkant van de ledge.

3. Verplaats daarna al je gewicht op de tail om in de juiste backside tailslide stance te komen.

4. Probeer je gewicht te centreren zodat je niet kunt uitglijden.

5. Aan het einde kun je Regular of Fakie uit de slide komen.

Ook kun je proberen om aan de zijkant met een kleine pop beweging vanuit de tail van de ledge af te komen.

Meer Tricks
?

Wat is de volgende trick?

We weten dat de BS Tailslide moeilijk is om on lock te krijgen. Maar blijf volhouden, het is het waard! Als het eenmaal goed, waarom ga je dan niet voor de BS Lipslide?

Als je wat meer flat tricks wilt leren check dan onze trick tip section voor alle trick tips op flat. Ben je meer in voor een mini ramp sessie dan moet je onze trick tip section voor transition checken. Zijn grinds meer jou ding en wil je er meer leren check dan de alle trick tips op curb en rail.