Trick Tip
BS Noseslide

De BS Noseslide is makkelijker dan de FS Noseslide en daarom ook een betere keuze om mee te beginnen. Makkelijker maar niet minder aantrekkelijk.

Voor een Backside Noseslide zul je de Backside Boardslide en de FS 180 Ollie goed onder de knie moeten hebben. De BS Noseslide is een basis trick die bijna op elk grindable oppervlakte of obstakel te doen is.

Leer hier hoe je een BS Noseslide moet doen!

BS Noseslide
Video

BS Noseslide

BS Noseslide
Sequence

Trick Tip Sequence: BS Noseslide

Skateboard Trick - BS NoseslideSkateboard Trick - BS NoseslideSkateboard Trick - BS NoseslideSkateboard Trick - BS NoseslideSkateboard Trick - BS NoseslideSkateboard Trick - BS NoseslideSkateboard Trick - BS NoseslideSkateboard Trick - BS NoseslideSkateboard Trick - BS NoseslideSkateboard Trick - BS NoseslideSkateboard Trick - BS NoseslideSkateboard Trick - BS NoseslideSkateboard Trick - BS NoseslideSkateboard Trick - BS NoseslideSkateboard Trick - BS NoseslideSkateboard Trick - BS NoseslideSkateboard Trick - BS Noseslide
BS Noseslide
Stap voor Stap

Trick Tip Stap voor Stap: BS Noseslide

Klik om te vergroten

1. Rij bijna parallel aan de ledge aan met je voeten in de Ollie positie en Ollie naar de ledge toe.

2. Om je nose op de ledge te krijgen moet je een halve FS 180 Ollie doen, dus een frontside 90 Ollie.

Probeer je nose op de ledge te richten en verplaats al je gewicht op de ledge als je er op geland bent. Het is belangrijk om je nose goed 90 graden te locken anders blijf je misschien hangen.

3. Wees er zeker van dat je gewicht gebalanceerd staat want anders val je misschien naar voren of glij je uit naar achteren.

4. Aan het einde van de ledge duw je de nose van je board naar voren zodat je board weer recht komt om clean weg te rijden.

Je kunt ook proberen om vanaf de zijkant van de ledge uit te poppen door je vanuit de nose een kleine pop te maken en je board door middel van je schouders te draaien weer terug draait.

5. In het begin kan het helpen om te oefenen om recht op de ledge af te komen, een Ollie te doen en in de nose slide positie te landen zonder te sliden.

Meer Tricks
?

Wat is de volgende trick?

Welkom in de wereld van Noseslides! Als je de BS Noseslide on lock hebt dan kun je naar het volgende level gaan en FS Noseslides oefenen.

Als je wat meer flat tricks wilt leren check dan onze trick tip section voor alle trick tips op flat. Ben je meer in voor een mini ramp sessie dan moet je onze trick tip section voor transition checken. Zijn grinds meer jou ding en wil je er meer leren check dan de alle trick tips op curb en rail.