Trick Tip
Rock to Fakie

De Rock to Fakie is een basis lip trick met de moeilijkheid om achteruit terug de transition te rijden.

Dit zal in het begin een beetje raar voelen, maar na een tijdje raak je er aan gewend. De Rock to Fakie is essentieel om in de juiste positie te komen voor Fakie tricks.

Leer hier hoe je een Rock to Fakie moet doen!

Rock to Fakie
Video

Rock to Fakie

Rock to Fakie
Sequence

Trick Tip Sequence: Rock to Fakie

Skateboard Trick Rock to FakieSkateboard Trick Rock to FakieSkateboard Trick Rock to FakieSkateboard Trick Rock to FakieSkateboard Trick Rock to FakieSkateboard Trick Rock to FakieSkateboard Trick Rock to FakieSkateboard Trick Rock to FakieSkateboard Trick Rock to FakieSkateboard Trick Rock to FakieSkateboard Trick Rock to FakieSkateboard Trick Rock to FakieSkateboard Trick Rock to FakieSkateboard Trick Rock to FakieSkateboard Trick Rock to Fakie
Rock to Fakie
Stap voor Stap

Trick Tip Stap voor Stap: Rock to Fakie

Klik om te vergroten

1. Om een Rock to Fakie te doen moet je met de juiste snelheid op de quarterpipe aanrijden zodat je voorste truck over de coping komt en je achterste niet.

2. Terwijl je voorste truck de quarter verlaat duw je met het voorste been de voorkant van het board op het platform. Ondertussen leun je achterover.

3. Na een korte tijd haalt de zwaartekracht je terug in de quarter.

Als dat gebeurt haal dan het gewicht van je voorste been af en haal je voorste truck uit de Rock positie door je achterste truck terug in de quarterpipe te duwen.

4. Wees voorzichtig dat je niet te vroeg je voorste truck neer zet, anders krijg je misschien een hang up en val je.

5. Terwijl je achteruit de transition in rijdt moet je zorgen dat je gewicht niet te veel naar voren of naar achteren leunt om te verkomen dat je van je board af valt.

Meer Tricks
?

Wat is de volgende trick?

De Rock to Fakie is een goede basis voor andere transition tricks. Waarom push je niet nog harder en probeer je iets moeilijkers? Als je toch al Fakie rijdt probeer dan eens de Fakie Disaster!

Als je wat meer flat tricks wilt leren check dan onze trick tip section voor alle trick tips op flat. Ben je meer in voor een mini ramp sessie dan moet je onze trick tip section voor transition checken. Zijn grinds meer jou ding en wil je er meer leren check dan de alle trick tips op curb en rail.

Leave a Reply