Trick Tip
FS Boardslide

Frontside Boardslide betekent dat je met het midden van je board een rail of ledge slide die voor je begint.

De FS boardslide is iets moeilijker dan de BS versie want je moet je heupen in de slide draaien in plaats van je hele lichaam. Dit maakt het moeilijker om je balans te houden. Het helpt als je BS 180 Ollies goed kan om de beweging aan te voelen.

Leer de FS Boardslide!

FS Boardslide
Video

FS Boardslide

FS Boardslide
Sequence

Trick Tip Sequence: FS Boardslide

Skateboard Trick FS BoardslideSkateboard Trick FS BoardslideSkateboard Trick FS BoardslideSkateboard Trick FS BoardslideSkateboard Trick FS BoardslideSkateboard Trick FS BoardslideSkateboard Trick FS BoardslideSkateboard Trick FS BoardslideSkateboard Trick FS BoardslideSkateboard Trick FS BoardslideSkateboard Trick FS BoardslideSkateboard Trick FS BoardslideSkateboard Trick FS Boardslide
FS Boardslide
Stap voor Stap

Trick Tip Stap voor Stap: FS Boardslide

Klik om te vergroten

1. Kom bijna parallel op de ledge aan terwijl je je voeten in de Ollie positie zet en de ledge op springt.

2. Om het midden van je board op de ledge te krijgen doe je een halve Backside 180 Ollie, dus een Backside 90 Ollie.

Richten met het midden van je board is niet zo moeilijk omdat het een vrij groot deel van je deck is. Probeer niet te hoog te springen en land soepel op de ledge of rail.

3. Hou je balans en probeer je voeten boven je bolts te hebben met je gewicht precies in het midden om uitglijden te voorkomen.

Het is belangrijk dat je alleen je heupen draait in de slide positie en je schouders recht houdt. Kijk ook goed in de richting waarin je slide.

4. Aan het einde van de ledge of rail beweeg je je heupen terug naar de rijpositie en rij je clean weg.

5. Land soepel met je voeten bovenop je bolts en rijdt clean weg.

Meer Tricks
?

Welke trick nu?

Boardslides zijn leuk welke kant je ook op gaat. Blijf oefenen en probeer ze uit op nieuwe spots. Ben je hyped om iets nieuws te leren? Probeer dan de FS Noseslide eens!

Als je meer tricks wilt leren, check dan onze trick tips voor flat. Als je meer van minirampen houdt, check dan onze trick tips voor transition. Of als je grinds wil leren, check dan de trick tips voor curb en rail.