Trick Tip
Varial Heelflip

De Varial Heelflip is een combinatie van de Frontside Pop Shove-It en de Heelflip. Daarom zou je allebei die tricks makkelijk moeten kunnen voordat je de varial heelflip probeert.

Zodra je hem onder de knie hebt is de Varial Heelflip een stylishe trick voor elke sessie. Daarnaast heb je ook al een halve Laserflip!

Leer nu de Varial Heelflip!

Varial Heelflip
Video

Varial Heelflip

Varial Heelflip
Sequence

Trick Tip Sequence: Varial Heelflip

Skateboard Trick Varial HeelflipSkateboard Trick Varial HeelflipSkateboard Trick Varial HeelflipSkateboard Trick Varial HeelflipSkateboard Trick Varial HeelflipSkateboard Trick Varial HeelflipSkateboard Trick Varial HeelflipSkateboard Trick Varial HeelflipSkateboard Trick Varial HeelflipSkateboard Trick Varial HeelflipSkateboard Trick Varial Heelflip
Varial Heelflip
Stap voor Stap

Trick Tip Stap voor Stap: Varial Heelflip

Klik om te vergroten

1. Je voorste voet moet in het midden van het board staan met je tenen iets over de rand.

2. Je achterste voet zet je op het buitenste deel van je tail net als bij een Frontside Pop Shove-it.

3. Net als bij de Frontside Pop Shove-It pop je de tail naar beneden en iets naar voren terwijl je hiel van je voorste voet het board in een heelflip beweging trapt, waardoor je board een shove-it en heelflip tegelijk maakt.

4. Beide voeten moeten goed getimed zijn om de flick goed te krijgen. Als het board klaar is met draaien catch je hem op de bolts en rijdt je clean weg.

Meer Tricks
?

Welke trick nu?

Heb je de Varial Heelflip on lock? Tijd om verder te gaan, wat denk je bijvoorbeeld van een hardflip of de meest geliefde flip aller tijden – de 360 flip?

Als je meer tricks wilt leren, check dan onze trick tips voor flat. Als je meer van minirampen houdt, check dan onze trick tips voor transition. Of als je grinds wil leren, check dan de trick tips voor curb en rail.

Leave a Reply