Trick Tip
Pop Shove-It

De Pop Shove-It is een zeer belangrijke fundamentele trick. Met de Pop Shove-It draait het board 180 graden maar het lichaam draait niet. Deze trick is een goed begin om meerdere flips te leren en is niet te moielijk om uit te voeren. Hoewel hij vrij makkelijk is, zal deze trick een goed begin voor andere tricks zijn. Mis deze trick niet!

Leer de Pop Shove-It

Pop Shove-It
Video

Pop Shove-It

Pop Shove-It
Sequence

Trick Tip Sequence: Pop Shove-It

Skateboard Trick Pop Shove-itSkateboard Trick Pop Shove-itSkateboard Trick Pop Shove-itSkateboard Trick Pop Shove-itSkateboard Trick Pop Shove-itSkateboard Trick Pop Shove-itSkateboard Trick Pop Shove-itSkateboard Trick Pop Shove-itSkateboard Trick Pop Shove-itSkateboard Trick Pop Shove-itSkateboard Trick Pop Shove-itSkateboard Trick Pop Shove-itSkateboard Trick Pop Shove-it
Pop Shove-It
Step by Step

Trick Tip Stap voor Stap: Pop Shove-It

Klik om te vergroten

1. De voetpositie is gelijk aan de van de Ollie.

2. Als je de tail popt, scoop je de tail zodat het board gaat draaien. Je voorste voet hoeft niet zo veel te doen.

3. Duw heel zachtjes je voorste voet omhoog en voor je board zodra je popt en scoopt met je achterste voet.

4. Zodra het board 180 graden begint te draaien til je beide benen op zodat ze niet in de weg zitten.

5. Catch je board boven de trucks en land.

6. Het belangrijkste is om de juiste timing te vinden met de goede hoeveelheid kracht zodat het board precies 180 graden draait en niet te langzaam of te snel draait.

Pop Shove-It
FAQ

Pop Shove-It Trick Tip: FAQ

Je board draait, maar je kan hem niet catchen of hij land voor je.

Het moeilijke aan veel tricks is om boven je board te blijven terwijl je de trick doet. Als het board voor je land in plaats van onder je voeten zijn de kansen dat je te ingedoken staat als je springt wat resulteert in dat het board van je weg schiet. Probeer je te concentreren om je zwaartepunt recht boven je board te houden als je de lucht in gaat. Als het board 180 graden heeft gedraaid catch je hem met je voeten en ontvang je de high fives van je homies!

Meer Tricks
?

Wat is de volgende trick?

Welkom in de wereld van flips! Dat was niet zo moeilijk toch? Nu is het tijd voor de andere kant op. De FS Pop Shove-It bijvoorbeeld!

Als je nog meer tricks wilt leren kun je onze trick tips voor flat. Als je meer van mini ramp sessies houdt is er de transition. Als je grinds wil leren is er de curb en rail.

Leave a Reply