Trick Tip
BS Lipslide

Lipslides lijken hetzelfde als boardslides maar het verschil is dat je in plaats van van voorste truck je achterste truck over de rail heen plaatst. Een Backside Lipslide is uitgevoerd met een BS 180 voordat je met het midden van je board locked op een rail of ledge.

Het is dus goed om je BS 180 Ollies en Boardslides on lock te hebben. De BS Lipslide is een stylische trick, maar moeilijk om onder de knie te krijgen. Dus neem je tijd en blijf oefenen.

Leer hier hoe je een BS Lipslide moet doen!

BS Lipslide
Video

BS Lipslide

BS Lipslide
Sequence

Trick Tip Sequence: BS Lipslide

Skateboard Trick BS LipslideSkateboard Trick BS LipslideSkateboard Trick BS LipslideSkateboard Trick BS LipslideSkateboard Trick BS LipslideSkateboard Trick BS LipslideSkateboard Trick BS LipslideSkateboard Trick BS LipslideSkateboard Trick BS LipslideSkateboard Trick BS LipslideSkateboard Trick BS LipslideSkateboard Trick BS Lipslide
BS Lipslide
Stap voor Stap

Trick Tip Stap voor Stap: BS Lipslide

Klik om te vergroten

1. Rij bijna parallel op de ledge aan met je voeten in de Ollie positie en Ollie richting de ledge.

2. Als je board eenmaal boven de rail is begin dan met het draaien van je heupen en je board in een backside 90 graden beweging en lock in het midden van je board op de rail of ledge.

3. Nadat je bent gelocked in de Lipslide is alles hetzelfde als een Boardslide.

Om onder het sliden goed in balans te blijven moet je zorgen dat je voeten op de schroefjes van de trucks staan en je gewicht in het midden is zodat je niet uitglijdt.

4. Het is erg belangrijk om alleen je heupen te draaien in de slide beweging en je schouders recht te houden om te kunnen kijken welke kant je op slide.

5. Draai aan het einde je heupen terug en rol recht weg.

Meer Tricks
?

Wat is de volgende trick?

Heb je de BS Lipslide on lock? Probeer het dan op verschillende spots. Of het nu rails of curbs zijn, een BS Lipslide zorgt altijd voor applaus. Waarom ga je nu niet voor de FS Lipslide?

Als je wat meer flat tricks wilt leren check dan onze trick tip section voor alle trick tips op flat. Ben je meer in voor een mini ramp sessie dan moet je onze trick tip section voor transition checken. Zijn grinds meer jou ding en wil je er meer leren check dan de alle trick tips op curb en rail.