“WE GINGEN DWARS DOOR DE #FRIEDFRIEDWEST !”

Willow, Denny Pham, Ben Dillinger, Christoph Radtke, Douwe Macare en Matt Débauché of in het kort: het skatedeluxe Skate Team , twee busjes, drie landen, meer dan acht steden, frieten, Frikandellen, Baguettes en Bier = Fried Fried West Tour!

skatedeluxe Fried Fried West Tour  
#FriedFriedWest
Video

Fried Fried West Tour Clip – Part 1

Fried Fried West Tour Clip – Part 2

Park Clip

Outro

Game Of S.K.A.T.E.

 


Na Gran Canaria, China en Duitsland is het skatedeluxe Skate Team met Willow, Denny Pham, Ben Dillinger, Christoph Radtke en de twee nieuwkomers Douwe Macare en Matt Débauché deze Zomer op Tour gegaan in het Wilde Westen van Europa.
In Nederland, België en Frankrijk was het kei hard streetskaten in steden zoals Arnhem, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Antwerpen, Brussel en Parijs! Hierbij zorgden onze 2 nieuwe teamriders ervoor dat de local spots en cultuur aan bod kwamen in de “Fried Fried West”!

Meer foto’s van de tour kan je terugvinden op de website van Florian “Burny” Hopfensperger en in de vijfde uitgave van het SOLO Skate Mags.
Dit magazine krijg je zoals altijd gratis bij elke bestelling boven €50.

#FriedFriedWest
Instagram
 

Je kan ook veel foto’s en filmpjes van de Fried Fried West Tour terugvinden op Instagram onder de Hashtag #FriedFriedWest!

 
 

2 Mening over “Fried Fried West Tour – skatedeluxe Skate Team

    • Kristian

      Vandaag was de laatste halve dag in Den Haag… Het team is ondertussen al in Rotterdam, maar je kan ze zeker vrijdag in Pier 15 aan het werk zien ;-).

      Reply

Leave a Reply