27
april 2015
2018-02-13T10:38:35+01:00

BAM! Skatedeluxe TMR Denny Pham verbaast de internationale scene met zijn eigen Thrasher Part. Ongelooflijke boardcontrole ontmoet technische finesse en veel Steez!

We waren in Berlijn nu zaterdag voor de wereldpremière van Denny’s “It’s a Phamtastic World” part in de Urban Spree Galerie in Berlijn en we zagen killer street skating met veel passie. Rond 21u liep de zaal vol en konden de mensen genieten van frisse drankjes, lekker eten en een fotogalerij met foto’s en een tijdlijn van Denny’s skateboarden over de afgelopen jaren. Iedereen verzamelde zich daarna voor het witte doek en vrienden, Denny’s familie en skateboarders uit de nationale en internationale scene wachtten vol spanning om Denny’s Thrasher part te zien.

Denny Pham - „It’s a Phamtastic World“

22u: Fire! Nike SB rider Denny levert geweldig street skaten en laat geen enkele ledge links liggen. Het publiek gaat los en het vuurwerk van tricks stopt niet. Switch of regular, het maakt de Flip rider allemaal niet uit om keiharde tricks (lees:bangers) te landen. Op Thrasher -atypische beats, stompt Denny de ene banger na de andere en laat zien waarom hij een van de weinige Duitse skaters is die het maakte om zijn eigen Thrasher part te hebben.

Denny Pham - „It’s a Phamtastic World“

We zijn super trots en nog steeds stoked na het bekijken en herhaaldelijk herbekijken van zijn part. Het enige wat we eigenlijk nog kunnen zeggen is: “Gefeliciteerd, en HI5 Denny”!

Über

Hi, I'm Kristian and I have a passion for snowboarding, skateboarding and some fresh new gear! Combining these passions in my work is a dream come true, so I'm happy to keep you boys 'n girls posted with all the latest news! #shredeverydamnday