12
May 2015
2018-02-13T11:12:35+01:00

Afgelopen weekend werd een van de meest legendarische skateparken heropend en skateboardend Duitsland vierde de heropening van het Keulse North-Brigade met een weekend vol skateboarden en fun-times!

North Brigade heropening

Een paar jongens van de skatedeluxe crew inclusief teamriders gingen naar de stad van de kathedraal om een kijkje te nemen achter de schermen van het SOLO Magazine om met de auteurs van het magazine te praten en om het heropeningsevenement van het North-Brigade skatepark te checken.

De skatedeluxe bende on the move in Keulen

De skatedeluxe crew op weg door de grootste Rijnstad.

Hier zijn een paar sfeerbeelden van het North-Brigade Park, de winnaar van de Vans Bowl Session, de skatedeluxe Best Trick sessie op de Big Section, de release van het SOLO skateboard mag en de Vans Shop Riot. Veel plezier!

Janssen met een zieke BS Tailgrab

In de Bowl Session gaven zowel lokale als internationale rippers de aftrap voor het event. Lennie Janssen vloog daarbij met een zieke BS tailgrab door de lucht. Airtime!

Danny Leon - Winnaar van de Vans Bowl Best Trick Contests

Danny Leon won de Vans Bowl Best Trick Session.

Douwe Macare met een Kickflip Nosegrind

Douwe Macare met een Kickflip FS Nosegrind in de skatedeluxe Best Trick sessie op de Big Sectie.

Paco Elles won de skatedeluxe Best Trick Session

Paco Elles besliste de skatedeluxe Best Trick sessie met een Kickflip BS Tailslide op de rail. Gefeliciteerd!

Keulen at Night - op weg naar de SOLO Mag Release party

Wat mensen al niet kunnen vinden op de weg naar de SOLO Magazine Release Party in Keulen! Eén ding is zeker; niemand had dorst tijdens de wandeling door de stad. BVO’tje iemand?

Op weg naar de SOLO Mag Release Party

Eén van de hoogtepunten van de release party was de screening van de Vans Propeller film. Classic!

Alles werd gefilmd

De tentoonstelling van het SOLO Magazine en het hele weekend met alle hoogtepunten werden ook vastgelegd op film. Je gaat nog even geduld moeten hebben voor het videoverslag!

skatedeluxe Skate Team tijdens de Vans Shop Riot

Het skatedeluxe skate team rockte de Vans Shop Riot op zondag in het North-Brigade skatepark!

Thomas Graf met een cleane FS Bluntslide

Skatedeluxe TMR Thomas Graf voelde zich echt comfortabel in het nieuwe North-Brigade Skatepark, wat hij hier toont met een stijlvolle FS bluntslide.

Denny Pham met een perfecte Nollie Flip FS Crooks

Tijdens de daaropvolgende Nixon Best Line Contest reed Denny Pham deze Nollie Flip FS Crook perfect weg. Phamtastic!

Het was een geweldig weekend in Keulen en het is geweldig om te zien hoe skateboarden telkens weer een heleboel mensen verbindt en je simpelweg gelukkig maakt! Maak je klaar voor de Video binnenkort!

Über

Hi, I'm Kristian and I have a passion for snowboarding, skateboarding and some fresh new gear! Combining these passions in my work is a dream come true, so I'm happy to keep you boys 'n girls posted with all the latest news! #shredeverydamnday