18
oktober 2016
2016-10-19T12:40:14+02:00

New Balance Numeric is de “new kid on the block” op de skateboard schoenen markt. Ik ken genoeg mensen die er niet van houden als grote sport merken hun voet in skateboarden proberen te zetten. Maar ik denk dat het interessant is hoe merken als New Balance de technologie zullen beinvloeden in de skatewereld. Ik was erg enthousiast om de New Balance Numeric PJ Stratford 533 te testen. Laten we kijken wat de schoen voor jou kan doen!

New Balance Numeric PJ Stratford 533 Suede schoen bij skatedeluxe

Pasvorm en Gevoel

            “De schoen heeft een erg sterke cup zool en bescherming.”

Vanaf d eeerste blik maakt de PJ Stratford 533 een goede impressie. De schoen heeft een erg sterke cup zool met veel bescherming. Verder komt de schoen met een slim fit constructie die stijfheid ten goede doet. In het begin voelde de Stratford 533 iets strak aan maar na drie intense skate sessies raak je gewend aan deze schoenen.

Maar vanaf dit punt af aan liet de schoen al zijn potentieel merken. Van de combinatie van de cup zool en de RevLite Foam middenzool kun je een hoog dempingsniveau verwachten voor als je bijvoorbeeld primo land. Maar je hoeft niet bang te zijn voor het gevoel van deze schoen! PJ Ladd’s signature schoen heeft een goed draagcomfort en veel boardfeel voor technische tricks. De hele periode dat ik deze schoen droeg was ik verbaast over hoe strak de schoen om mijn voet bleef zitten.

New Balance Numeric PJ Stratford 533 Suede schoen bij skatedeluxe

Duurzaamheid

            “Een ander positief aspect van deze schoen is de stabiliteit…”

De New Balance Numeric PJ Stratford 533 haalt je al gauw over met zijn sterke velout materiaal en buitenzool. Ik heb deze schoen meer dan een maand getest en skate bijna elke dag. En ik heb het gevoel dat ik deze schoen nog een maand intens zou kunnen skaten. Zolang ik mij kan herinneren is de PJ Stratford de eerste skateschoen waar ik niet de veters van hoefde te veranderen. Een ander positief aspect van deze schoen is de stabiliteit, zelfs na meerdere sessies.

New Balance Numeric PJ Stratford 533 Suede schoen bij skatedeluxe

Conclusie

            “Deze schoen is het geld waard.”

De New Balance Numeric PJ Stratford 533 skateschoen is terecht een van New Balance Numerics vlaggenschippen. Een periode van acclimatiseren is nodig maar daarna heb je dan ook wat. Een hoge kwaliteit, slijt resitantie schoen met een geweldig dempings systeem met het boardfeel wat je nodig hebt. Deze schoen is het geld waard.

+

• Duurzaamheid
• Demping en Support

• Langere periode van inskaten

New Balance Numeric PJ Stratford533 Suede schoen bij skatedeluxe

 

Über