01
juli 2017
2017-07-01T20:36:54+02:00

Hoger, sneller, harder! Het technische niveau van modern street skaten wordt steeds hoger en de impact op materialen wordt steeds groter en groter. Met de nieuwe UltraRange Pro brengt Vans je een schoen die je support tijdens elke sessie.

 

Je voeten branden en je knieen zijn zwak – iedereen weet dat. De trap die je skate wordt alsmaar langer, rails worden steiler en gaps worden dieper dus elke try wordt pijnlijker. Als je nog een try nodig hebt zijn de nieuw Vans UltraRange Pro er voor jou! Dit nieuwe model is ontworpen om door te blijven gaan door een aantal handige kenmerken zoals verbeterde demping.

Fris ontwerp, nieuwe eigenschappen – De Vans UltraRange Pro!

Demping en grip zijn de fundamentals voor Vans als het aankomt op een kwaliteits skate schoen. Logisch dat er veel nieuwe technologieen en handige eigenschappen gebruikt worden in de nieuwe Vans UltraRange Pro om deze twee aspecten te verbeteren. Samen met de traditionele Vans Waffle buitenzool, zorgt het nieuwe innovatieven UltraCush Lite Foam binnenzooltje voor extra support en impact bescherming die je voeten op je board houden als dat nodig is. Door de cut-out waffle constructie is de Vans UltraRange Pro superlicht en heeft hij een comfortabele fit.

Meer dan 40 jaar ervaring en een sterk pro team geven een know-how om de nieuwe Vans ultraRange tot stand te laten komen en een perfecte match voor modern Skateboarden te maken. Tegen de iconische simpliciteit waar Vans bekend om staat, komt hun nieuwe model vol nieuwe technologie en modern ontwerp zonder er te tech uit te zien. Handige kenmerken zijn de gloednieuwe naadloze LuxLiner sock-fit constructie die de voeten stabiliseert binnenin de schoen, voor een strakke fit en responsieve boardfeel.

Het ademende suede en tong geven een goede luchtcirculatie door de verbeterde Duracap met versterkingen in het ollie gebied voor minder slijtage. Door al deze kenmerken presenteerd Vans een nieuw schoen model die je betrouwbaar support geeft terwijl hij licht en agile tegelijkertijd is. Speciaal: Krijg je een gratis paar exclusieve Vans sokken met elk nieuw paar Vans UltraRange Pro*: win – win!*Zolang de voorraad duurt

 

Heb je een schoen nodig met moderne en innovatieve kenmerken waarop je kunt rekenen? De nieuwe Vans UltraRange Pro is de juiste keuze! Check de nieuwe Vans modellen en push je skateboarden naar nieuwe hoogtes!

Ultracush, Luxliner en Duracao? Heftige woorden! Maar komen ze hun beloftes na? We checken het binnekort in de nieuwe weartest – Stay tuned!

In voor innovatie? Ga naar de nieuwe Vans UltraRange pro modellen!

Über