31
augustus 2016
2016-09-02T15:29:28+02:00

Groet de nieuwste versie van de populaire etnies Jameson skate schoen. De Jameson SL is smaller gemaakte en compleet suede versie van de Jameson 2 Eco die ook komt in Matt Berger en Julian Davidson’s signature modellen.

Duurzaam als een cupzool, het gevoel van een vulc zool

De etnies Jameson SL overtuigd je met al haar nieuwe features die je zou verwachten van een skate schoen. De SL is een klein beetje smaller gemaakt en was ontworpen voor Matt Berger en gemaakt voor zijn speciale skate benodigdheden. De schoen is uitgerust met een Cup zool constructie en heeft een smal silhouette.

Het speciale aan de etnies Jameson SL is dat je een cup zool constructie krijgt met een vulc achtig boardfeel en flexibiliteit. Het geheim ligt hem in de Foam Lite 1 binnenzool* met een middenzool egg-crate constructie. Naast alle demping die je krijgt kun je ook een enorme boardfeel verwachten. Daar naast krijg je met de Jameson SL een typische vulc profiel grip op je board.

Om jouw skateboard niveau te verbeteren heeft de schoen een naadloze toe cap die de etnies Jameson meer schaafplek vrij maakt en een betere flick geeft. De ventilatie gaatjes en de ademende gaas tong houden jouw voeten koel.

De geheel nieuwe etnies Jameson SL laat de wensen over! Skate ze!

* Wat maakt de etnies Foam Lite binnenzool zo speciaal?

Het STI Evolution Foam is een nieuwe en omgevingvriendelijk aanpak van de nieuwe technologie om zo een lichtgewicht en duurzame schoen te fabriceren. Het STI Evolution Foam geeft niet alleen een lichtere skateschoen maar het is ook resistent tegen hoge impact.


Über