16
september 2016
2016-09-16T08:38:32+02:00

„Door skaters, voor skaters!“

Begroet de nieuwste versie van de Emerica The HSU Low Vulc schoen en verwen jezelf! De HSU Low heeft alles wat je nodig hebt om te skaten. Skate het nieuwe HSU signature model en voel het!

Waarom zou je de HSU Low vulc willen skaten?

Eerlijk gezegd ben ik een fan van Emerica schoenen. Het duurzame materiaal, hoge kwaliteit arbeid, de simpele vormen en de stijl sluit perfect aan op mijn wensen voor een skate schoen. De Emerica The HSU Low Vulc is daar een van.

Ik zal even wat dingen uitleggen over deze schoen. The HSU Low Vulc is een low top schoen met een gevulcaniseerde buitenzool met driehoeks patroon voor een goede boardfeel. Door de toe cap die uit een stuk is gemaakt en het dubbel gestikte ollie gebied, zal de schoen erg lang mee gaan.

Met de HSU Low Vulc heeft het merk een aas in handen: G6™ technologie. De G6™ is een hoge impact lichtgewicht dempende foam binnenzool die stabiliteit biedt. Deze schoen is gemaakt voor hammers!

Emerica’s MADE Chapter 2 is klaar om te gaan!

Emerica is trots om hun eerste officiele trailer te releasen en we zijn stoked om te horen dat Jerry Hsu wat in petto heeft. Deze video zal alle actie van Jerry, Andrew Reynolds, Byran Herman, Spanky en Figgy laten zien.


Über