27
mei 2016
2016-05-27T14:56:37+02:00

De Nike SB Stefan Janoski ‘Digi Floral’ is terug! We zijn erg blij om aan te kondigen dat de limited reissue van de Janoski bestseller nu beschikbaar is bij skatedeluxe. Dus pak een paar voor het -weer- te laat is!

Toen de Zoom Janoski ‘Digi Floral’ in 2013 uit kwam ontketende Nike SB een hype waarvan je nog steeds de effecten in de markt ziet. Mocht je toendertijd een paar van de Digi Camo’s scoren mocht je jezelf met geluk prijzen. In de laatste jaren is de waarde van deze schoen verdrievoudigd. Echter Nike heeft besloten deze zomer de beste Janoski ooit terug te brengen om iedereen die bij de eerste release zijn kans mis heeft gelopen een nieuwe kans te geven op meer camo en bloemen pixel art.

Maar er is meer dan dat! Anders dan de meeste limited edities, zullen sneaker freaks met kleine voeten ook een paar van de Nike SB Zoom Janoski ‘Digi Floral’ kunnen halen. Ook al is je schoenmaat tussen 36 en 38, wij hebben je gedekt!

Voor nu zal alleen de tijd leren of deze re-release van de klassieke skate schoen zoveel hype zal creeëren als drie jaar geleden. Een ding is zeker: er zal zich binnenkort geen betere kans voordoen om dit stuk geschiedenis aan je voet te dragen!


Über