11
juli 2016
2016-07-11T15:41:54+02:00

Om een geweldig jaar van mind-blowing video parts en een nieuw pro board voor Real Skateboards te vieren, heet Vans de uit Oklahoma afkomstige Kyle Walker welkom tot de signature footwear line. De nieuwe Vans Kyle Walker Pro schoen is online en klaar om te rollen!

KWalks killed alles wat op zijn pad komt sinds hij op Real Skateboards zit sinds 2010. Het afgelopen jaar heeft de skateboard scene zijn progressie kunnen volgen van lokale sessies tot reizen over de hele wereld om te filmen voor Vans. Van het winnen van elke demo in het Midwest tot het uitschakelen van elke handrail die hij overzee tegenkomt, KWalks heeft bewezen dat hij het in zich heeft om de kijk van het skateboarden te veranderen. Dit zijn redenen waarom Vans hem tot de Pro ranks heeft toegevoegd en daarnaast een nieuwe Vans Kyle Walker Pro Schoen te lanceren.

“Ik ging voor het comfort – de grip is goed, en het skate goed direct uit de doos. Ik ben er blij mee, zeker weten.” Kyle Walker

De nieuwe Kyle Walker schoen kenmerkt zich aan de Vans’ revolutionaire Wafflecup technologie, brengt het beste van twee werelden bij elkaar en ondersteund stabiliteit van een cup zool gecombineerd met veel boardgevoel waar de legendarische vulcanized Vans skate schoen om bekend staan. Deze schoenen moet je skate! Check it out.


Über