17
juli 2016
2017-10-16T10:12:30+02:00

Hij heeft net de opening part in adidas’ Away Days gehad en nu komt Lucas Puig met zijn debuut signature model op de Three Stripes. Wij mogen aan u voorstellen de adidas Skateboarding Lucas Premiere ADV!

Lucas Puig is een one of a kind persoon: Pro op adidas Skateboarding, veteraan bij Cliché en als dat nog niet genoeg is de eigenaar van Hélas. Als je dit weet zou je denken dat alles wat deze fransman aanraakt in goud veranderd maar zoals altijd kunnen er dingen gebeuren. Op de laatste dag van het filmen voor Away Days scheurde Lucas Puig zijn kruisband waar de 29 jarige pro met veel fysio en geduld achterlaat. Gelukkig is de clip voor de adidas Lucas Premiere ADV gefilmd in de blessurevrije tijd zodat de release van zijn pro model op tijd lanceert.

Lucas is een van de meest technische skaters op dit moment en daarom heeft hij een schoen nodig die technisch in top staat is en er ook nog eens goed uit ziet. De Lucas Premiere ADV brengt deze twee verwachtingen perfect samen. Geinspireerd op het silhouette van de adidas tennis schoen van de 70s focust deze signature schoen op de kleine details. verminderd gewicht van de zool en bovenkant zorgt er voor dat de schoen niet alleen lichter is maar ook dichterbij het board waardoor je de beste boardfeel krijgt.

Om de schoen zo luchtig mogelijk te maken is de bovenkant gemaakt van een combinatie van mesh en suede. kleine gaatjes op een kwart van de schoen en toecap en een geweven tong die zorgen voor perfecte ventilatie. Terwijl geperforeerd suede op de belangrijkste gebieden is geplaatst zoals de ollie en hiel stukken. het gedeelte van de tenen is extra gevoerd met adiTUFF materiaal – een technologie die wordt gebruikt in golf en tennis schoenen om extra duurzaamheid te bieren.

Omdat Lucas eigenlijk nooit met inlegzooltjes skate, was het eerste idee om een super cleane skateschoen zonder zooltjes te ontwerpen. Maar hij verwierp het idee omdat hij waarschijnlijk de enige was die daar gebruik van zou maken. Daarom is de eerste colorway van de adidas Lucas Premiere ADV met cleane witte zolen uitgebracht die aansluiten op Lucas’ stijl op de beste manier. Er komen nog twee colorways aan maar tot dan zou ik zeker deze old school schoentjes proberen!


Über