01
januari 2017
2017-01-01T09:34:17+01:00

Vijf jaar nadat Nike SB voor het eerst een Janoski met klitteband releasde is de Swoosh company terug met een Premium AC! Beter dan ooit, ontworpen door Stefan Janoski hemzelf. De Nike SB Zoom Janoski Premium AC is nu beschikbaar bij skatedeluxe.

Als je nog twijfels hebt over de 90s comback geeft Nike SB je het beste bewijs: Klitteband! Maar wees neit bang, je krijgt geen kleine straps op je Nike SB Zoom Janoski Premium AC. De nieuwste Stefan Janoskis zijn high class kicks!

“Ik wilde gewoon een ultra premium versie maken.” Stefan Janoski

Wat de Janoski AC zo luxe en duurzaam maakt is het premium nubuck leer die over de hele schoen zit. Maar niet alleen de bovenkant is gemaakt van leer, de uitneembare binnenzool komt ook in nubuck. Door de open structuur van het leer is de luchtcirculatie super goed. Daardoor zal je niet snel zweetvoeten hebben.

“Ik vind de schoen er al vet uit zien, dus de beste materialen en kenmerken gebruiken maakt deze topper nog beter. “ Stefan Janoski

De Nike SB Zoom Janoski Premium AC is in elk opzicht een parel wat hem een goede schoen voor dagelijks leven maakt. Het lijkt of het vetersysteem van deze Janoski je kinderdromen doet uitkomen!


Über