31
december 2016
2018-04-26T14:18:37+02:00

Saaie eindejaars reviews? Niet bij ons! De mooiste mensen en beste momenten van 2016 vonden plaats in skateboarden! Ga lekker zitten en geniet van de top 12 parts van dit jaar en ga goed het nieuwe jaar in met je homies.

Skateboarden is altijd leuk, ook al is het maar op je scherm. Als skateboarden niet alleen onder je voeten maar ook diep in je hart zit zullen deze edits je goed doen.

Daardoor is het niet een kwestie van welke maand de clips uit kwamen maar watvoor impact ze hebben. We namen 12 clips van het jaar welke ons steeds weer terug op ons board nemen in gedachte.

De beste merken & clips van 2017

Tiago Lemos – “Press Play”

Wat is er nog meer te zeggen over Tiago Lemos? De DC Shoes teamrider uit Brazilie is een machine en zijn skate leven raakt perfectie. Daarnaast doet hij de ziekste lines superclean. Tiago haalt ons ook over met zijn keiharde tricks die er simpeler uit zien dan ze zijn. Om deze part na te spelen in Skate 3 is lastig. High Class!

Evan Smith – “Zygote” Rough Cut

Het was je misschien al opgevallen datElement een goed jaar had. Zo niet, kijk dan simpelweg “Zygote” die alles verwoest dat kan gedaan worden op wielen. Welk niveau skateboarden vandaag de dag heeft gehaald is ongelofelijk. Vooral de part van Evan Smith heeft enkel bangers. Logisch dat Element jouw Top Skateboard Deck merk op skatedeluxe is.

Jarne Verbruggen – “Never Skatebored”

Jarne Verbruggen heeft niet alleen mooi haar maar ook een goede stijl. Uitgerust met een goed board is hij in deze wereld! Zijn “Never Skatebored” edit is simpelweg geweldig en heeft naast alle grappen en grollen genoeg bangers. Degene die niet onder een steen leefden hebben ongetwijfeld van hem gehoord. Ik voorspel dat dit in 2017 hetzelfde zal zijn, gelukkig want iedereen die Jarne ziet skaten krijgt een dosis motivatie!

Aaron “Jaws” Homoki – “Criddler on the Roof 2”

Het lijkt of Aaron “Jaws” Homoki‘s droombaan als kind schoorsteenveger was. De enige manier om zijn dak obsessie uit te leggen is dat deze part alleen uit NBD’s bestaat want niemand anders gooit zich van zon dak af. Deze man is zeker een speciaal iemand die je niet snel meer tegenkomt, ik hoop ook dat zijn knieen verzekerd zijn.

Phil Swijsen – “Water Proof”

Niet alleen onze SK8DLX Sea Series is geinspireerd op water, ook Phil Swijsen lijkt er affectie mee te hebben. Terwijl de meeste skateboarders niet van regen houden heeft de belg een Element part gemaakt op de straten die helemaal nat zijn. Maak je klaar voor mooie powerslides en bellyflops.

Chaz Ortiz – “Metropolis”

Net voor het einde van het jaar knalt Chaz Ortiz released his “Metropolis” part for Zoo York er nog even een partje uit met een van de langste BS lipslides in geschiedenis. De styleneef uit Chicago heeft een repertoire aan stricks die die even snel doet. Genoeg gepraat, check die vid!

Anti Hero x Volcom – “The Vickie Report”

Rauw en gemarkeerd door de straat – Anti Hero staat voor rauw skateboarden met een fuck off houding. Wat doet de classy Volcom team hiermee? Nou, na het Vickie report is dat duidelijk! Deze twee merken zijn op het zelfde level aan skateboarden.

Andrew Reynolds – “Made Chapter 2” B-Side

Sinds Emerica Made Chapter 2 gereleased heeft had iedereen het er over. Deze films was een van de beste videos van het jaar! Daarom is het zo lastig om een part te kiezen. Gelukkig komt de Boss hemzelf zo hard dat het duidelijk was. De straten zijn nooit veilig voor Andrew Reynolds want de oprichter van Baker Skateboards is niet te stoppen.

Phil Swijsen & Jarne Verbruggen – “Double Impact”

De Belgen Phil en Jarne zijn populair op het moment! Ze maken videos na videos voor Element en met hun Double Impact doubles edit laten ze zien dat het soms leuker is met zijn tweeën te skaten!

Denny Pham – “Next New Wave”

Belijn, LA, Innsbruck of Madrid, Denny Pham noemt de wereld zijn huis! het maakt niet uit of die grinds of flips doen, Denny Pham is een van europese meest consistent skaters van dit jaar en hij blijft nieuwe tricks pullen. Hij heeft wat er nodig is om het Amerikaanse niveau te bereiken met zijn “Next New Wave” part.

Kyle Walker & Elijah Berle – Vans “No Other Way”

Evan Smith of Kyle Walker dat was de vraag en we hadden vast allemaal een mening! Het had The Boss of Busenitz kunnen zijn maar we wisten allemaal dat het uiteindelijk Kyle of Evan zou zijn

Polar – “I Like It Here Inside My Mind, Don’t Wake Me This Time”

Polar Skate Co. oprichterPontus Alv weet als geen ander over kunst en skateboarden. Als het aankomt op teamriders heeft hij de creme de la creme en deze combi maakt “I Like It Here Inside My Mind” zo bijzonder!

Zijn we parts vergeten? Laat het ons weten in de comments welke videos jou hyped maken! Nu is het tijd om op je board te stappen en jezelf het nieuwe jaar in te pushen, Tot dan wensen we je een buttload een goede sessies in 2017!

Über