09
november 2017
2017-11-09T16:23:00+01:00

Samen met On The Roll Magazine en Skatepark Utrecht hebben we afgelopen weekend de meest epische Halloween Skate Fright van het jaar georganiseerd. Gecostumeerde hammers in combinatie met het dodelijke alcohol zorgde voor een hels spektakel.


De avond begon met een verste Ollie contest op flat waar iedereen voluit ging om deze circusact zo goed mogelijk uit te voeren. Bert Roeterdink maakte de verste Ollie en pakte 100 euro cash. Daarna was het tijd voor de “Coffin Grind”. Skatepark Utrecht had speciaal voor deze avond een curb omgetoverd tot een Halloween skatedeluxe curb waarop een cash for tricks op plaatsvond.

Na de “Coffin Grind” werd er een speciale rail over de bank gezet en was het tijd voor cash for tricks op de “Rail of Death”! Of dat nog niet genoeg was gingen we door naar de Bowl voor een “Lethal Bowl Jam” waar we de buit moest verdelen tussen Konrad Unver & Matt Quaglia. Om de avond af te sluiten werden er dikke tricks door het vuur heen gegooid en werd het laatste geld van het totale prijzengeld van €600,- verdeeld over de skaters door middel van “Cash for Tricks”.

Halloween skate fright 2017 - Skatepark Utrecht

Über