28
maart 2017
2017-03-28T17:48:31+02:00

Sinds bijna een jaar rijdt Marc Johnson voor adidas. Tijd om hem van zijn eerste pro model te voorzien: de Matchcourt Mid x MJ. Tennis is nog steeds mogelijk maar hij is gemaakt voor 100% skateboarden

Marc Johnson en tennis hebben zeker wat gemeen. Terwijl de ene de ster was op elke baan op de wereld, werd de andere minimaal kampioen junioren bij tafeltennis. Gelukkig hebben beiden hun weg terug in het skateboarden gevonden.

En het is hier pas waar het potentieel volledig naar buiten komt. Marc Johnson werd SOTY in 2007 en tien jaar later krijgt de Matchcourt de nieuwste features om hem een stevige metgezel tijdens je volgende sessie te maken, en zoals het er uit ziet is Marc Johnson ook goede vrienden met hem:

De “Carolina Blue” van het varkens nubuck leer is geen toeval. De kleur heet Pantone 542 en is de kleur van de Universiteit van North Carolina en dus een eerbetoon aan de roots van Marc Johnson.

Vooral de details maken de Matchcourt een winnaar: In combinatie met de drie strepen, de goud geborduurde initialen MJ en het adidaslogo aan de buitenkant van de schoen geven de Matchcourt een subtiele maar nobele look. Vintage prints op de tong doen je denken aan de gouden jaren van het merk door de iconische zin “The brand with the three stripes” te laten zien. Al deze kleine aspecten maken de nieuwe adidas matchcourt Mid x MJ een echte eye catcher.

Maar de gemoderniseerde tennis schoen heeft nog meer! Achter het klassieke ontwerp vind je de beste skate schoen technologie: Een moderne eye-stay constructie gaat slijtage tegen, terwijl de slijtvaste rubberen toe cap en de gevulcaniseerde rubberen buitenzool meer duurzaamheid, board feel en grip geven. De PU binnenzool geeft comfort, stabiliteit en goede impact bescherming. Met deze features is de nieuwe Marc Johnson de perfecte combinatie van een klassieke Matchcourt en skateboard prestaties.

Über