01
februari 2017
2017-02-01T16:24:47+01:00

adidas Skateboarding komt eindelijk met hun eerste Primeknit signature schoen! Maak je klaar voor next level sneakers met de adidas Lucas Premiere ADV Primeknit geheel zwarte colourway – nu bij skatedeluxe!

Voor sommige die geen onbekende zijn in de sneaker wereld, hoeft het geen geheim te zijn dat de adidas’ Primeknit technologie een groot ding is bij sneaker liefhebbers. Deze gebreide bovenkant komt vrij vaak naar boven bij magazines en fashion blogs, die origineel ontworpen zijn voor de Olympische Spelen van 2012. Daarvoor was het een kwestie van tijd voordat het merk met de drie strepen de Primeknit in het skateboarden bracht, wat gebeurde bij de Palace collab van vorig jaar. En nu krijgt de signature schoen van Lucas Puig, de Premiere ADV, een welverdiende update!

Zoals je waarschijnljk nu al kunt vertellen zit het geheim van de adidas Skateboarding Lucas Premiere ADV Primeknit hem in de bovenkant. Anders dan andere schoenen bestaat de gebreide bovenkant met de Primeknit technologie uit één stuk, waar normaal gesproken meerdere stukken worden gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om de flexibiliteit en ondersteuning heel precies fine te tunen in elk gedeelte van de schoen. Hoewel de Premiere Primeknit zeker geen skate schoen is – moet je je voorstellen hoe de schoen er uit ziet na een paar Ollies – je geeft niks weg aan stabiliteit.

Daarnaast blijven alle voordelen van de OG Lucas Premiere intact. Daar is de vertrouwde en flexibele buitenzool evenals de verwijderbare binnenzool die voor het beste gevoel zorgen als je loopt. In het kort: de Lukas Premiere ADV Primeknit is verreweg de beste adidas Skateboarding sneaker van 2017 (tot nu toe) en je moet hem niet missen!


Über