25
February 2017
2017-02-25T11:06:03+01:00

Voor hun 15de verjaardag van hun all-time klassieker heeft Nike SB de legendarische Reese Forbes Dunk uit 2002 ge re-released als een hightop versie. We zeggen “go for it now” want deze limited editie zal -net als het origineel- niet lang op voorraad blijven!

Nike SB Dunk OG High Reese Forbes Denim QS shoe bij skatedeluxe

Iedereen die wel eens langs een lijst met de meest populaire Dunks is gekomen weet dat het signature model van Reese Forbes een game changer was. Oke, deze denim classic komt uit 2002, een tijd waar dubbel denim in was maar tot iedereens verbazing heeft bijna geen een Dunk die erna uit kwam het niveau gehaald van Forbes tribute aan zijn favoriete jeans. Daarom is het logisch dat de Swoosh fabriek een hoge versie hiervan uitbrengt net op tijd voor hun crystal wedding.

Nike SB Dunk OG High Reese Forbes Denim QS shoe at skatedeluxe

Nike SB Dunk OG High Reese Forbes Denim QS shoe at skatedeluxe

Nike SB Dunk OG High Reese Forbes Denim QS shoe at skatedeluxe

Ik geef toe, denim op schoenen kan een beetje raar zijn maar het ziet er zeker uit als iets uit de 90s. Het is ook logisch als het aankomt op duurzaamheid van skateschoenen. De Nike SB Dunk High OG Reese Forbes is net als het origineel bedekt met duurzaam buitenwerk van licht denimen overlays van donkere jeans stof. Al met al is deze nieuwe versie meer aan de moderne kant dan het lage model maar nog steeds classic met de rode buitenzool en details op de tong.

Laten we zien of deze reissue de massa zo erg raakt als het origineel. Een ding is zeker, als je niet op Ebay wil eindigen om het 2002 model te krijgen, probeer deze eens! en Misschien zal Nike SB nog meer classics re-releasen – wie weet. Tot dan kun je deze edit checken met de meest iconische dunks van de afgelopen 15 jaar.

 

Über