13
december 2016
2017-01-13T17:11:57+01:00

Verblijf je in Centraal Europa deze December? Maat, zeker niet! skatedeluxe teamrider Denny Pham is momenteel in Los Angeles om te skaten voor een nieuw interview en natuurlijk wat footage te verzamelen! Krijg de insights van Denny’s trip in de kern van de skatewereld met deze virtuele postkaart.

Denny Pham | BS 180 | Florian Hopfensperger

Denny Pham | BS 180 | Florian Hopfensperger

Oke, om eerlijk te zijn is het niet de eerste keer dat Denny er voor koos om Europa te verlaten in de winter. Terwijl hij op de Far East vorige winter was besloot hijom ook naar Los Angeles in de “Golden State” van California te gaan dit jaar. Skate homie Maxi Schaible, filmer Dennis Ludwig en waarschijnlijk wereld’s gelukkigste ginger Florian “Burny” Hopfensperder zijn er ook bij.

Om het even uit te leggen, Los Angeles is 100% skateboarden. De skateboard revolutie begon in deze stad in 1970 toen legends als Tony Alva en Stacy Peralta bakcyard pools sloopten. Met veel populaire core skate merken die hun bedrijf hier beginnen zijn er genoeg legendarische spots zoals het Venice Beach Skatepark, de 12 en 16 Hollywood High stairs, de Jkwon Plaza, de Fairfax High School Hubba en de Sunset Carwash Banks. La is een wate hoofdstad van skateboarden.

Denny Pham | Ollie | Florian Hopfensperger

Denny Pham | Ollie | Florian Hopfensperger

“Sorry – We komen uit Europe en wisten niet dat dit niet mocht…”

Gisteravond kreeg ik opnieuw een virtuele kaart van de crew. Het korte gesprek laat precies zien wat Denny en Burny aan het doen zijn.

“We skaten de hele dag door en zitten 50% van de tijd in het busje.”

Natuurlijk liggen de spots in een stad als LA ver van elkaar maar gelukkig hadden de jongens weinig busts of problemen met politie. En hadden ze wel problemen, dan was er altijd nog het goede excuus Sorry – We komen uit Europe en wisten niet dat dit niet mocht…”

“Natuurlijk is het weer in Cali altijd top. De lucht is felblauw en de oranje zon zorgt voor een perfecte sfeer en met temperaturen van 20°C is het leven goed.”

Denny Pham 2016 Los Angeles door Florian “Burny” Hopfensperger

“Terwijl je dit leest zitten wij waarschijnlijk alweer in de auto onderweg naar de volgende spot. Doordat onze motivatie soms even te zoeken is geeft In’n’Out Burger of wat mexicaans eten ons veel energie – natuurlijk niet elke dag; we eten minimaal een Caesar Salad per week. ;)”

Denny Pham - LA In'N'Out Los Angeles door Florian “Burny” Hopfensperger

Klik door de foto’s om wat sfeer beelden van LA te checken en in de California Dreamin’ mode te raken.

 

Je zal meer dingen van Denny’s trip zien in de komende dagen. Terwijl je wacht kun je alvast deze verse edit van skatedeluxe checken You’ll find more notes on Denny’s trip here in the next few days. Into The Valley Trip en check ook de Instagram profiles van Denny Pham en Burny.

   

Prijsvraag: Win 1 Denny Pham pakket

Met producten van SK8DLX, Nike SB & Flip Skateboards

Denny Pham Package  

Het is kerst tijd en je had de kans om 1 Denny Pham pakket inclusief SK8DLX gear, Nike SB schoenen en een Flip deck te winnen. Daarvoor had je antwoord moeten geven op de volgende vraag:

Welke fotograaf is met Denny in LA?

Het juiste antwoord was natuurlijk, Florian Hopfensperger aka Burny! Liam B. had het juiste antwoord, gefeliciteerd! Als het goed is heb je ondertussen een mailtje ontvangen.

Als je naam niet Liam is of je geen mail hebt ontvangen, geen paniek! De volgende win actie staat alweer voor de deur.

 

Über