03
november 2016
2016-11-03T12:14:35+01:00

“Never change a running system!” Dat is de gedachte van Volcom en Anti Hero over het releasen van een nieuwe collab en gelukkig hebben ze dat dan ook gedaan. Met verovering in gedachte hebben ze een nieuweVolcom X Anti Hero Collectie met input van Grant Taylor, Chris Pfanner en Anti Hero nieuwste pro, Daan van der Linden, ontworpen. Maak je klaar voor wat avontuur op vier wielen!

Het echte leven gebeurd op de straat, daar waar skateboarden ook hoort

Volcom en Anti Hero team team rijder Grant Taylor noemt de collab “a no brainer” en zijn team maat, Chris Pfanner, is het met hem eens. Deze twee merken zijn bekend voor hun liefde voor de open weg en de reis naar het onbekend, dus het is vrij logisch dat ze hun ervaring combineren en in gear stoppen. Trouw aan deze gedachte hebben beide merken hun co-branded kleding en accessoires serie gecreëerd.

Naast het helpen van het ontwerpen van de kleding, is de crew de straten van NYC op gegaan. De crusty DIY’s van New Jersey en de verlaten backyard pools van Long Island om de collectie op de proef te stellen. Net als altijd heeft de ‘gang’ er niks van overgelaten en alles vernietigd wat op hun pad is gekomen. De Volcom x Anti Hero kleding past hun goed en heeft succesvol de zware wear test overleefd. De resultaten kunnen in de “The Vickie Report” van Thrasher Magazine bekeken worden. En in de nieuwste clip met de laatste collectie:

Het team met Grant, Chris en Daan heeft de hele collectie geskate zoals je zelf hebt kunnen zien. De Volcom x Anti Hero collab bevat de finest streetwear voor skateboarden en voor al je avonturen door de straten van de wereld. Dat is precies waar je naar op zoek bent.

Maak je klaar voor wat outdoor action en trek een Volcom x Anti Hero jacket en High Track beanie aan om warm te blijven onderweg naar de spots. Yes, ik heb het over het rocken van ledges, banks en gaps op de straten. Te koud? Dat kan niet! Jij en je skateboard zullen de koude lucht waarderen in de koudere dagen van het jaar. Als je wat nieuwe gear nodig hebt of je gewoon de nieuwe collab heel sick vindt, dan is de Volcom x Anti Hero collectie zeker iets wat je moet hebben!


13 Mening over “Volcom x Anti Hero Collectie – True. Pure. Skateboarding.

Comments are closed.

Über