26
October 2018
2018-10-31T15:32:57+01:00

De adidas Campus is een classic sneaker uit de jaren 80 dat zijn debuut 10 jaar geleden maakte in skateboarden. We hebben de derde update, de adidas Campus ADV, voor je getest tijdens een wear test.

adidas Skateboarding heeft een echt skate schoen icoon gelanceerd met de eerste Campus Vulc. Nadat het vrij rustig was geworden met betrekking tot de eerste campus Vulc, werd een iets smallere versie vrijgegeven in 2016, de Campus Vulc II.

Op 6 oktober 2018 vond de release van het nieuwste lid van de Campus familie plaats: de adidas Campus ADV. Maar in tegenstelling tot zijn voorganger, komt de adidas Campus ADV niet met een gevulkaniseerde zool maar als een cup zool skate schoen.

 

adidas Campus ADV
 

adidas Campus ADV | Een reünie van oude vrienden

Als een lang Campus fan heb ik gewacht op een nieuw campus model van adidas Skateboarding. Ik was dus heel blij toen de release van de adidas Campus ADV werd aangekondigd.

Zoals de naam al aangeeft, is het ontwerp van de campus ADV geïnspireerd op de aantrekkingskracht van de jaren 80 van het oorspronkelijke silhouet van de Campus. Klassieke stijl ontmoet geavanceerde technologie.

Fit & Boardgevoel


adidas Campus ADV

De schoen voelde al goed toen ik hem voor het eerst droeg. Geen druk, geen pinching – puur comfort. Vooral de rubberen cupzool van de adidas Campus ADV verraste me positief.

De combinatie van de Geoflex zool, de schokdemping en de Geofit constructie van de Adidas Campus ADV garandeert het beste boardgevoel. De schoen zit als een handschoen en biedt optimale flexibiliteit en demping.

Duurzamheid:


adidas Campus ADV

De campus ADV hoeft zich niet te verstoppen in termen van duurzaamheid. De tweelaags suede constructie voldoet absoluut aan het doel en maakt de schoen verrassend bestendig.

De zool, zoals bekend van adidas, is duurzaam en vrijwel onverwoestbaar. Je kunt zien dat adidas Campus ADV veel expertise en ervaring achter zich heeft.

 

Conclusie:

adidas Campus ADV

Mijn hoge verwachtingen voor het nieuwste Campus model van adidas Skateboarding werden zelfs overtroffen door de campus ADV. Het is gewoon leuk om deze schoen te skaten.

De adidas Campus ADV biedt comfort, boardgevoel, een lange levensduur en een tijdloos ontwerp. Het zal zeker niet mijn laatste Adidas campus ADV zijn.

 

Beoordeling:

Punten: 10/10

Voordelen:

  • Boardgevoel
  • Comfort
  • Durzaamheid
  • Design

Nadelen:

  • Met 89,99 EUR is de schoen geen koopje, maar ook geen erg dure skateschoen
 

Photos: Theo Acworth | @theoacworth

Über