02
juni 2017
2017-06-02T12:42:17+02:00

Aan het einde van Mei, vond de tiende Far ‘n’ High Skateboard Open plaats in Paris. Vier dagen in de zon, Vier dagen aan plezier. Vier dagen skateboarden. Check onze recap om een impressie te krijgen van de contest!

skatedeluxe Best Trick Contest

Naast de normale contests voor mannen en vrouwen, waren er twee best trick contests. De eerste op zaterdag gesponsord door skatedeluxe en de tweede op zondag in naam van Nike SB. Alle riders hadden twee dagen om gewend te raken aan de park setup tot het tijd was voor de best trick op de “Out of Focus sectie”. Downrail, ledge en de London Gap gaven genoeg mogelijkheden en de skaters wisten er wel gebruik van te maken. Uiteindelijk was het de Braziliaan Vincius Santos die de ledge killde en de eerste plek pakte. Check de video hier onder!winnaars skatedeluxe Best Trick contest:

1. Vinicius Santos
2. Brodie Penrod
3. Patrick Rogalski

winnaars Nike SB Best Trick contest:

1. Evandro Martins
2. Adrien Bulard
3. Jereme KnibbsFar n High Skateboard Open finale

Meer dan 100 mannen en 25 vrouwen deden mee aan de contest tijdens de tiende verjaardag van de Far N High Skateboard Open. Op zondag was het eindelijk tijd voor de finale en nadat iedereen hun twee runs had geskate werden de zes beste riders uitgekozen. Lucas Alves voor de mannen en voor de derde keer Candy Jacobs mogen genieten van een grote magnum fles en pakte de eerste plek. Check alle actie in de video hier onder!winnaars Skateboard Finals mannen:

1. Lucas Alves
2. Vincent Milou
3. Richard Tury

winnaars Skateboard Finals vrouwen:

1. Candy Jacobs
2. Julia Brückler
3. Alexis Sablone

Über